Viikonlopuksi maaseudun rauhaan meditoimaan – Viikonloppuretriitti 8.-10.6.2018

Päivitys 1.6.2018: Retriitillä on vielä tilaa ja perjantaina klo 15 lähtevään autoon mahtuu ainakin yksi. Jos olisit kiinnostunut liittymään seuraamme, ota pikaisesti yhteyttä (ks. yhteystiedot sivun alalaidasta).

Päätämme keskuksen kevätkauden koko viikonlopun retriittiin 8.-10.6.2018. Retriitti järjestetään Lapjärvellä, Miehikkälässä, noin kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Retriitti alkaa perjantaina 8.6. klo 18 ja päättyy lounaaseen sunnuntaina 10.6. n. klo 13.

Retriitin teema

Retriitin teemana on Tasapainoa ja sydämellisyyttä. Tavoitteena on meditoida aitoa onnellisuutta, joka nousee rakastavasta mielestä. Oppimalla rakastamaan toisiamme pääsemme yli kipeistä tunteistamme, kuten ärtymyksestä tai kateudesta. Opimme meditaatiomenetelmiä, joiden avulla voimme ylläpitää positiivista asennetta ja hyvää tasapainoista tunnetta sydämessämme.

Retriitti sisältää yksinkertaisia meditaatioharjoituksia, jotka herättävät ystävällisen ja rauhallisen sydämemme potentiaalin ja tuovat erityisen hienoja tuloksia jokapäiväiseen elämäämme: rakastavia ihmissuhteita, tasapainoista onnellisuutta sekä kykyä hyväksyä ja hyödyntää kaikenlaisia elämän vaikeuksia.

Retriittipaikka

Lapinjärvi

Retriittipaikkana on Lapjärven juhla ja majoitus Miehikkälässä. Tarkka osoite on Lapjärventie 390, 49660 Pyhältö (osoite kartalla). Retriittipaikka on järven rannalla, ja perinteinen puusauna lämmitetään lauantaina illalla.

Majoitus

Majoitus

Majoitus tapahtuu yhteismajoituksessa. Miehille ja naisille on omat huoneet (miehille 4 hengen huone ja naisille 10 hengen huone). Omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan. Voit myös halutessasi telttailla alueella. Koska vuodepaikkoja on rajoitetusti, varaa oma paikkasi mahdollisimman pian majoituksen varmistaaksesi.

Majoitus

Kyyti

Keskus vuokraa tila-auton, jossa on tilaa kuudelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Vuokra-auton kustannukset jaetaan kyydissä tulevien kesken. Jos sinulla ei ole omaa kyytiä, ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti!

Jos sinulla on vaihtoehtoisesti tilaa omassa autossasi, mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme saattamaan kyytiä tarvitsevat ja autolliset yhteen.

Hinta

Retriitin hinta on 180 euroa / 150 euroa (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja Perustaohjelman jäsenet). Hintaan sisältyvät majoitus jaetuissa huoneissa sekä yhdessä valmistettavat ruoat.

Halutessasi voit majoittua alueella myös omassa teltassa. Tällöin retriitin hinta on 150 euroa / 120 euroa (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja Perustaohjelman jäsenet).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu retriittiin 28.5.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella ja maksa tuohon päivään mennessä myös retriittimaksu keskuksen tilille FI24 1820 3000 0397 92.

Lisätietoja retriitistä voit tiedustella sähköpostitse: info@sumatikirti.fi

Olen työtön, opiskelija, eläkeläinen tai Perustaohjelman jäsen