Viikkotunnit

Keskiviikkoisin klo 18.15–19.45

Luentoja ja meditaatioharjoituksia, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin. Voit osallistua koko kurssiin tai tulla vain haluamillesi kerroille.

12 € / 8 € (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset) tai 5 x kortti 55 € / 35 €
Sisältyvät Perustaohjelman kuukausimaksuun

Opi mielen tiedettä

Opettaja: Kelsang Lekmo

Mielellä luodaan maailman ongelmat, ja mieli voi luoda maailman rauhan. Mieli ja meditaatio ovatkin suurinta tiedettä ja voimakkaita luovia työkaluja meille. Kelsang Lekmo antaa opetuksia vieden meitä syvemmälle mielen ymmärtämiseen ja meditaatioharjoituksiin. Ymmärtämällä mielemme oikein voimme meditaatioharjoituksilla tuoda mieltämme omaan hallintaamme ja oppia suuntaamaan sitä järkevästi, tuottamaan onnellisuutta itsellemme, läheisillemme ja jopa kaikille.

18.4. Mikä mieli on?
25.4. Mikä on meditaation tarkoitus?
2.5. Mielen tehtävä
9.5. Mieli tuottamaan onnellisuutta, eikä kärsimystä

Kyky ymmärtää toista

Opettaja: Kelsang Lekmo

Empatiamme vie voiman vaistomaiselta reaktioltamme lähteä kiistoihin mukaan. Kurssilla tarkastelemme tätä suurta viisautta, joka ymmärtää toisen ihmisen lähtökohdat, ja kehitämme kykyämme pysyä omassa rauhallisessa mielentilassamme. Opimme myös, että voimme lopulta päästä pisteeseen, jossa meidän ei enää tarvitse yrittää olla suuttumatta, koska ärsyyntyminen ei enää ole luonnollinen reaktiomme vaikeuksiin tai provokaatioon. Huom! Aiheesta lisää myös Tukea rauhallisena pysymiseen -työpajassa!

16.5. Toisen epätoivon ymmärtäminen
23.5. Onko toinen luonnostaan ärsyttävä?
30.5. Miksi on sopimatonta syyttää toista takaisin?
6.6. Uusi hyväksyvä näkökulma tilanteeseen