Viikkotunnit: Uusi kausi

Keskiviikkoisin klo 18.15–19.45

Luentoja ja meditaatioharjoituksia, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin. Voit osallistua koko kurssiin tai tulla vain haluamillesi kerroille.

12 € / 8 € (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset) tai 5 x kortti 55 € / 35 €
Sisältyvät Perustaohjelman kuukausimaksuun

Merkityksellinen elämä
24.10.–14.11.

Meidän sisällämme on uskomaton potentiaali iloon ja merkitykselliseen elämään. Yhteyden saaminen tähän potentiaaliin ei ole lainkaan vaikeaa. Meidän tulee vain kehittää sitä myötätuntoa, anteliaisuutta ja viisautta, joka mielessämme jo nyt on. Tässä luentojen sarjassa Kelsang Lekmo antaa meille opetusten ja meditaatioiden avulla käytännöllisiä menetelmiä, joiden avulla saamme yhteyden näihin sisällämme oleviin onnellisuuden lähteisiin. Kaikki ovat tervetulleita!

24.10. Sisäisen rauhan löytäminen
31.10. Uskomaton potentiaalimme
7.11. Onnellisuus ja elämän tarkoitus
14.11. Onnellisuuden jakamisen suoma ilo

Viisauden voima
21.11.–12.12.

Kaikki olemassa oleva on kuin illuusiota. Buddhan opetukset tyhjyydestä selittävät meille sen, miten asiat todella ovat olemassa. Tämä ymmärrys antaa meille voiman vapauttaa itsemme kaikista elämässämme kohtaamistamme ongelmista. Ongelmamme tuntuvat kovin todellisilta, mutta viisauden katseen avulla ne katoavat kuin sateenkaari. Tällä kurssilla Kelsang Lekmo kertoo, kuinka tyhjyyden ymmärtävä viisaus vapauttaa meidät ja tekee elämästämme uskomattoman vapaan ja riemullisen. Ymmärtäessämme todellisuuden perimmäisen luonteen opimme elämään kevyesti ja vapautamme itsemme sekä henkisistä että fyysisistä kivuista. Kaikki ovat tervetulleita!

21.11.
28.11.
5.12.
12.12.