Varaus

Kiitos kiinnostuksestasi kurssia kohtaan! Onpa mukavaa ja tervetuloa!


PAIKAN VARAUS:

Meilaa ensin vapaamuotoisesti osoitteeseen info@sumatikirti.fi, että mille tunnille, kurssille tai retriitille olet tulossa. Tämän jälkeen kurssin lopullinen toteutuminen ilmoitetaan sinulle sähköpostilla.

Emme muuten koskaan käytä sähköpostiasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kursseistamme ilmoittamiseen, emmekä jaa sitä kolmansille tahoille.


OHJEET MAKSAMISEEN:

Pyrimme siihen, että emme ottaisi vastaan käteistä, vaan kurssimaksut toivomme hoidettavan joko tilisiirtona etukäteen tai voit hoitaa maksun myös paikan päällä pankkisi sovelluksella!

Mutta jos jostain syystä tämä ei sinulle toimi, emme halua, että tulosi jää siitä kiinni, joten tule kuitenkin mukaan, käteismaksut hoituvat vielä.

Jonkun verran käteistä voit joka tapauksessa halutessasi ottaa mukaan, sillä toisinaan meillä on tarjolla pieni kokoelma kirjallisuutta ostettavaksi. Näidenkin ostoon käy myös pankkisovellus.

Kuittina verkkomaksustasi toimii kuvakaappaus, valokuva puhelimellasi tai paperinen tuloste. Tuo se mukanasi ja näytä kurssille saapuessasi.

TOIMI NÄIN, JOS MAKSAT ETUKÄTEEN

1) Tili: FI24 1820 3000 0397 92

2) Saaja: Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

3) Kirjoita viestikenttään: kurssin nimi, jolle osallistut.

TAI NÄIN PAIKAN PÄÄLLÄ

1) Saavu paikalle noin 10 minuuttia ennen.
2) Hoida maksusi puhelimesi sovelluksella paikan päällä.

 

Kiitos tästä ja lämpimästi tervetuloa mukaan!