Työpajat

Marras- & joulukuu:

TASAPAINOINEN ELÄMÄ, meditaatioita kiireisille

Sunnuntaina 1. joulukuuta klo 10-15
Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere
Opettajana: Lekmo Kelsang

HUOM. Tämä kurssi oli alunperin suunniteltu iltakurssien sarjaksi sunnuntai-iltaisin, josta olet saattanut nähdä infoa aikaisemmin tässä ja muualla. Kurssi on kuitenkin muuttunut päiväkurssiksi, joka pidetään 1.12. klo 10-15.

Päiväkurssiin ilmoittaudutaan vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen: info@sumatikirti.fi viimeistään 27.11. mennessä.

Olemme kaikki varmaan samaa mieltä siitä, että aikamme on arvokasta emmekä haluaisi hukata hetkeäkään. Haluaisimme ehkä myös meditoida päivittäin, mutta tuntuu, että aina on kiire eikä mitään muuta ehdi, kuin tärkeimmät velvollisuudet. Kuinka arjen sekaan voi siis mahtua vielä meditaatioharjoitusta? Päivittäin?!

Pohdimme voimmeko saada ajankäyttömme hallintaan priorisoimalla ja vähentämällä häiriötekijöitä. Mistä saamme energiaa sekä elää että meditoida? Etsimme halua rakentaa itsellemme sopivan pientä säännöllistä meditaatioharjoitusta, joka ei ole puskevaa eikä pakottavaa, vaan iloista ja miellyttävää.

Tutkimme myös sitä, kuinka pelkkä arki ei riitä, muttei riitä myöskään pelkkä henkisyys. Haemme hyvää tasapainoa näiden kahden välille, laiminlyömättä kumpaakaan.

Lekmo Kelsang kertoo omasta kokemuksestaan käsin, että kiireisenä ihmisenäkin on mahdollista meditoida päivittäin ja myös kuinka arjesta tulee hengellinen harjoitus.

– Meditoijan itseluottamuksen kehittäminen
– Päivittäisen harjoituksen muodostaminen
– Meditaatiomme esteiden voittaminen
– Meditaatiokokemustemme yhdistäminen arkeen

Tervetuloa!

Päiväkurssin hinta on 40€/30€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)

Hinnat & maksu