Työpajat/päiväkurssit/viikonloppukurssit

Tammikuu 2020:

Vuonna 2020 kursseja tullaan pitämään mm. Helsingin Ullanlinnassa. Lisätiedot ja osoite ovat tulossa pian 🙂

Joulukuu:

ARVOSTUS ,
ja ajatuksia hyväksynnästä

Työpaja sunnuntaina 8. joulukuuta klo 10-13
Kerhotila Kajuutta, Selkämerenkatu 10, Ruoholahti
Opettajana: Lekmo Kelsang

Oletko tuntenut joskus, miksei useinkin, että vaikka olisit tehnyt kaikkesi toisten hyväksi, sitä ei arvosteta? Olet antanut kaikkesi ja tehnyt parhaasi, mutta saat osaksesi halveksuntaa, kritiikkiä eikä toisten kanssa toimeentulemisesta meinaa tulla yhtään mitään? Ehkä näin on käynyt työpaikallasi tai jopa kotonasi. Tämä on hyvin yleistä ja hyvin kuluttavaa.

Buddhalaisuudessa kehitetään tähän lääkkeeksi hyväksyntää, arvostamista ja aitoa rakkautta. Vastoinkäymisille myöntyminen, itsensä ja toisten kunnioitus, arvostaminen ja aito rakkaus ovat arvokkaita työkaluja tällaisiin tilanteisiin. Ne tuntuvat sydämissämme hyvin erilaisilta velvoittaviin odotuksiin ja hyväksymättömyyteen verrattuna.

Voimme opetella tuntemaan näitä tasapainoisia mieliä. Voimme säteillä lämpimiä ajatuksia ja tunteita toisten suuntaan huolimatta siitä, että he saattavat tehdä elämästämme joskus vaikeaa. Nämä tunteet rauhoittavat mieltämme, tuovat aitoa sisäistä onnen tunnetta ja vähitellen muutkin tulevan huomaamaan nämä jalot puolemme.

Näihin lämpimiin tunteisiin pääsemme, kun olemme sinut itsemme kanssa. Näemme itsemme kehittyvänä, hyvänä ihmisenä ja hyväksymme toiset sellaisina kuin he ovat – hyvinä ihmisinä, täynnä potentiaalia.

Kurssilla kehitämme tätä voimavaraa niin joululomien kohtaamisiimme, kuin kohtaamisiimme yleisestikin.

Hinnat & maksu