Tampereen yleisöluennot

Kevät 2020

Kevätkaudella tarjoamme Tampereella aina kuukauden alussa joko lauantaina tai sunnuntaina yleisöluennon modernista buddhalaisuudesta. Voit ladata itsellesi tämän ilmaisen e-kirjan, johon Lekmo Kelsangin luennot pohjaavat. Klikkaa oheista linkkiä, niin pääset sivulle, josta voit sen ladata: e-kirjaan tästä!

Luennot pidetään Kulttuuritalo Laikussa ja varmistathan luennon lopullisen toteutumisen ilmoittautumalla luennolle etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@sumatikirti.fi. Luennot voidaan toteuttaa, jos osallistujia on vähintään kymmenen per luento.

Kevätkauden yleisöluennot

MODERNIA BUDDHALAISUUTTA
Buddhalaista psykologiaa ja filosofiaa meidän aikaan

Ensimmäinen luento 2. helmikuuta klo 15:30-17
Seuraavat: 7.3., 5.4. & 2.5. (sama kellonaika)
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, 33100 Tampere
Alakerran luentosali
Luennoi: moderni nunna Kelsang Lekmo

Tämä ’Modernia buddhalaisuutta’ on säännöllinen sarja luentoja, joissa pääset tutustumaan buddhalaisuuden pääteemoihin. Käymme läpi esimerkiksi aiheita: mielen ymmärtäminen, buddhalainen usko, turvautuminen, karma ja puhdistuminen, todellisuuden luonne ja tantra (mielen sisäinen suoja). Luennot sisältävät myös ohjattua meditaatiota, joten sinulla on mahdollisuus oppia meditoimaan. Sinun ei tarvitse olla buddhalainen hyötyäksesi näistä luennoista ja vahvistaaksesi sisäistä rauhaasi sekä hyviä ominaisuuksiasi. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Luennoille ilmoittaudutaan etukäteen. Voit toki tulla ovelle viime hetkellä tarkistamaan tilanteen. Ilmoittaudu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen: info@sumatikirti.fi

Luentomaksu on 12€/10€, jonka voit maksaa tilille etukäteen tai ovella ennen luentoa. Tervetuloa mukaan!

Katso myös tammikuussa Kulttuuritalo Laikussa pitämämme ’Meditaatio: mitä se on?’ ilmaisluento!

Kelsang Lekmo on pääasiallinen meditaatio-opettaja Suomen Sumatikirti kadampabuddhalaisessa keskuksessa. Hän on Geshe Kelsang Gyatson buddhalaisnunnaksi Englannissa vuonna 2007 vihkimä suomalaisoppilas. Lekmon tyyli opettaa on lempeä ja rauhallinen. Hän tuo aina opetuksissaan esiin meissä piilevät mahdollisuudet, koska on myös itse kokenut opetusten ja meditaation tarjoaman muutosvoiman. Hän jakaa Buddhan selkeitä ja syvällisiä neuvoja, arkeen sovellettavin ja käytännöllisin esimerkein.

Löydä perille

Varaa paikkasi