Tampereen viikonloppukurssit

SYDÄMENI KULTAA!
Harjoituksia kotiinpäin

Sunnuntaina 9.2. klo 10-15
Pisparanta, Rantatie 45, 33250 Tampere
Opettajana: Lekmo Kelsang

Tiedäthän sen tunteen, kun saavut kotiin raskaan stressaavan päivän jälkeen? Heität takkisi naulakkoon ja avaimet pöydälle. Huokaiset helpotuksesta, heittäydyt ehkä sohvalle ja nostat jalat pöydälle. Olet tullut kotiin! Siellä on rentous, rauha ja kaikki on hyvin.

Tämän kurssipäivän aikana päästämme irti stressaavista ajatuksistamme ja tuomme huomiomme sydämeen, jonka voimme ajatella olevan luonnollinen kotimme. Opettelemme meditaatioharjoituksin nauttimaan sen rauhasta ja rentoudesta, mutta erityisesti opettelemme arvostamaan tätä kultaista sydäntämme – arvostamaan itseämme.

Buddha vertasi luonnettamme kultaan. Vaikka välilllä kokisimme kuinka kamalia tunteita ja ajatuksia tahansa, silti tämä kultainen sydän pysyy tuhoutumattomana ja sen potentiaali on loputon. Kun huomiomme lepää siellä, koemme rauhaa, rentoutta, ystävällisyyttä ja lämpöä, rakkautta ja myötätuntoa. Tervetuloa kotiin!

Tilaan mahtuu 10 henkilöä (voimme ottaa 2 henkilöä extraa, jos tarvetta on, sillä sopu sijaa antaa), joten varaathan ystävällisesti paikkasi info@sumatikirti.fi.

Varaa paikkasi

Tervetuloa!