Maanantaisin

MEDITAATIOITA HYVINVOINTIIN
Ohjattua meditaatiota aloittelijoille

Maanantaisin klo 18-19:30
Pisparanta, Rantatie 45, 33250 Tampere
Opettajana: Lekmo Kelsang

Nämä kurssit sopivat täydellisesti sinulle, jos haluat oppia meditoimaan ja ajattelemaan myönteisesti. Meditoiminen lisää sisäistä rauhan tunnettamme, joka puolestaan lisää sitä, että koemme olevamme onnellisia.

Otamme lähtökohdaksi rentouden ja kaikista suorituspaineista päästetään irti. Itsemme rohkaisu ja sopiva myötätuntoinen näkemys kantaa harjoitustamme eteenpäin.

Opit meditaation perusteet ja saat paljon käytännöllisiä vinkkejä kuinka harjoittaa kotona, vähentää stressiä, kokea tasapainoa ja ylläpitää myönteistä mielentilaa arjessa. Käymme läpi myös kuinka löytää aikaa meditoida, vaikka arki olisi kiireistä.

Aloitamme aina hengitysmeditaatiolla ja ilta sisältää myös pienen inspiraatioluennon, joka auttaa sinua pääsemään syvemmälle uusiin rennompiin ja positiivisiin asenteisiin. Tunti päättyy mahdollisuuteen kysyä ja keskustella. Lopuksi teemme myös meditaatioharjoituksen illan teemaan liittyen.

13.1. Intro meditaatioon: 10 paikkaa vapaana PERUTTU!
20.1. Keskittymisen parantaminen: 10 paikkaa vapaana
27.1. Itsensä rohkaisu: 10 paikkaa vapaana
3.2. Stressin väheneminen ja muita hyötyjä: 10 paikkaa vapaana

Neljän viikkotunnin hinta on 40€/30€ tai yksi ilta ns. ’drop-in’ 12€/10€. Alempi hinta (30€/10€) on opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.

Tilaan mahtuu 10 henkilöä (voimme ottaa 2 henkilöä extraa, jos tarvetta on, sillä sopu sijaa antaa), joten varaathan ystävällisesti paikkasi info@sumatikirti.fi.

Varaa paikkasi

Tervetuloa!