Sumatikirti

Keskuksemme

Sumatikirti kadampabuddhalaisen keskuksen tilaisuudet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden lisätä sisäistä rauhaansa ja hyvinvointiaan. Tarjoamme meditaatiokursseja ja tapahtumia, jotka sopivat jokaiselle. Tavoitteemme on, että löydät jotakin kiinnostavaa, oletpa sitten aloittelija tai kokenut meditoija ja olipa vakaumuksesi mikä tahansa.

Tällä hetkellä keskuksella ei ole omia tiloja, joten opetamme vaihtelevasti eri saleissa. Keskus on yksi niistä jo yli 1200 keskuksesta ja ryhmästä, jotka yhdessä muodostavat Uuden kadampaperinteen (engl. New Kadampa Tradition – International Kadampa Buddhist Union).

Lähestymme buddhalaisia opetuksia nykyaikaisella tavalla, joten niitä voi harjoittaa osana suomalaista nykyelämää. Kutsumme lähestymistapaamme moderniksi buddhalaisuudeksi ja uskomme, että jokainen voi hyötyä sen oppimisesta.

Olet erittäin tervetullut viikkotunnillemme tai varaamaan paikkasi viikonlopun tapahtumaan. Toivottavasti tapaamme pian online ja kasvotusten!

Vapaaehtoiset

Kaikki kadampakeskukset toimivat vapaaehtoistyöntekijöiden voimin, ja näin tehdään myös Sumatikirti kadampabuddhalaisessa keskuksessa. Vapaaehtoiset ovat joukko ystävällisiä harjoittajia, jotka omistavat aikaansa ja osaamistaan keskuksen toiminnan mahdollistamiseen. Olet enemmän kuin tervetullut osallistumaan toimintaamme ja tarjoamaan myös apuasi! Se on mitä ihanin tapa tulla osaksi Sumatikirtin yhteisöä kuin myös kansainvälistä yhteisöä sekä löytää merkityksellinen tapa auttaa muita ja tätä maailmaa. Laitathan meille viestiä, mikäli kiinnostuit. Yhteystietoihin.

Lue Suvin tarina ”Kadampabuddhalaisten kevätfestivaalien jälkeen tunsin oloni kevyemmäksi. Harteiltani oli pudonnut taakka ja mieleeni tulvinut uusia raikkaita kysymyksiä. Tuskin maltan odottaa vastauksien löytämistä näihin!” lukaise koko tarina tästä.

”If the elephant of our mind is bound tightly on all sides by the rope of mindfulness, all fears will cease to exist  and all virtues will fall into our hands.” 

Venerable Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche

Buddhist monk