Retriittipäivät

Sunnuntaisin klo 10.00–17.00

Retriittipäivät tarjoavat tilaisuuden rauhoittua ja hiljentyä meditaatioiden äärellä. Retriitit järjestetään keskuksen omissa tiloissa, kaupunkiympäristössä, ja ne tarjoavat helpon tavan irrottautua arjen kiireistä meditaation äärellä.

Päivien ohjelma

Sessio 1 klo 10.00–11.30 (1 h 30 min)
Kevyt kasvislounas (sisältyy kurssimaksuun, 1 h)
Sessio 2 klo 12.30–14.00 (1 h 30 min)
Tauko (30 min)
Sessio 3 klo 14.30–16.00 (1 h 30 min)
Tauko (15 min)
Sessio 4 klo 16.15-17.00 (45 min)

45 € / 30 € (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)
Perustaohjelman jäsenille 50 % alennus

Kevään 2018 retriittipäivät

Rauhaa ja rentoutta 11.2.

Selkeyttä ja kirkkautta 8.4.

Tasapainoa ja sydämellisyyttä 10.6.

Rauhaa ja rentoutta
11.2.

Tämä lempeä retriittipäivä toteutetaan kaupunkimiljöössä, rauhallisessa buddhalaisessa keskuksessamme. Keskitymme päivän aikana hengitysmeditaatioihin, joiden avulla harjoittelemme sisäistä rauhaa ja opettelemme päästämään irti häiritsevistä ajatuksista. Päivän pienet opetukset ja ohjatut meditaatiot irrottavat meidät jokapäiväisestä kiireestä. Hengitysmeditaatioiden avulla kehitämme erityisen sisäisen rauhan ja rentouden kokemuksen. Kun mielemme tyyntyy, meidän on mahdollista kokea tyyneyttä ja hyvinvointia.

Retriitti on jokaiselle sopiva ja ohjattu. Paikan päällä on mahdollisuus ostaa englanninkielisiä Meditations for Relaxation -cd-nauhoituksia, jotka ovat oivallinen apu kotona meditointiin.

Ilmoittaudu retriittipäivään

Selkeyttä ja kirkkautta
8.4.

Teemme päivän aikana meditaatioita mielen kirkkaudesta, mikä on hämmästyttävän rentouttavaa ja voimaannuttavaa. Meditoimalla oman mielemme joustavaa ja rajatonta luonnetta ymmärrämme oman kokemuksemme kautta, kuinka on mahdollista toteuttaa kestävä onnellisuus ja vapaus. Kun luomme yhteyden mielemme puhtaaseen ja kirkkaaseen luonteeseen, saamme vapauden reagoida ajatuksiimme ja tunteisiimme kaikkein rakentavimmalla tavalla.

Ilmoittaudu retriittipäivään

Tasapainoa ja sydämellisyyttä
10.6.

Tämän lempeän retriittipäivän aikana pääsemme meditoimaan aitoa onnellisuutta, joka nousee rakastavasta mielestä. Oppimalla rakastamaan toisiamme pääsemme yli kipeistä tunteistamme, kuten ärtymyksestä tai kateudesta. Opimme meditaatiomenetelmiä, joiden avulla voimme ylläpitää positiivista asennetta ja hyvää tasapainoista tunnetta sydämessämme.

Retriittipäivä sisältää yksinkertaisia meditaatioharjoituksia, jotka herättävät ystävällisen ja rauhallisen sydämemme potentiaalin ja tuovat erityisen hienoja tuloksia jokapäiväiseen elämäämme: rakastavia ihmissuhteita, tasapainoista onnellisuutta sekä kykyä hyväksyä ja hyödyntää kaikenlaisia elämän vaikeuksia.

Ilmoittaudu retriittipäivään