Retriitit

OLE VAAN – meditaatioretriitti

8.-10. toukokuuta (varaus 1. huhtikuuta mennessä)

Nauti rauhallisessa miljöössä rentouttavasta retriitistä, jonka meditaatiot ohjataan!

Tämä on retriitti hiljaisessa miljöössä ja luonnonrauhassa. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden jättää stressaava ja häiritsevä arki hetkeksi taaksesi, jotta saisit kokea rauhaa ja voidaksesi reflektoida.

Jo älylaitteidemme sulkeminen ja huomiomme siirtäminen sisäänpäin meditaation avulla tuo meille kokemuksen syvästä sisäisestä pysähtymisestä. Sisältäpäin voimme löytää vapautta ja iloa, jolloin palaamme päivittäisiin askareisiimme uudella energialla.

Meditaatiosta

Tämä retriitti sopii sekä aloittelijoille että heille, joilla jo on kokemusta meditaatiosta.

Retriitin ohjaa buddhalaisnunna Kelsang Lekmo, joka tulee johdattamaan meitä meditaatioon. Kehitämme keskittymistämme ja ylläpidämme positiivisia mielialoja. Tällä tavoin nautimme meditaatioiden aikana ja tauoilla onnen tunteesta, joka saa alkunsa rauhallisesta mielestä. Tämän kokemuksen voimme viedä mukanamme arkeen, kun harjoittelemme retriitillä tällä tavoin.

Hiljaisuus ja älylaitteet

Retriitin hiljaisuus alkaa heti lauantai-aamuna herättyäsi ja päättyy illalla ennen saunaa (kyllä, saunomismahdollisuus löytyy!). Hiljaisuus antaa meille aikaa itsereflektioon. Kelsang Lekmo antaa hiljaisuuden ylläpidosta tarkemmat ohjeet perjantaina intropuheessaan.

Kaikki älylaitteet kerätään talteen perjantaina retriittiin tullessa. Vältämme niiden aiheuttaman häiriön, kun ne pidetään tallessa koko retriitin ajan. Saat laitteesi takaisin lounaan jälkeen, retriitin päättyessä sunnuntaina.

Jos sinulla on jotain kysyttävää retriitistä, niin voit soittaa alla annettuun puhelinnumeroon.

Meditaatioiden välissä on taukoja, jolloin voit käydä kävelyllä rauhallisessa ja kauniissa maalaismiljöössä. Voit halutessasi  jättää kirjoitettuja kysymyksiä opettajalle, joihin hän vastaa lauantaina iltapäivän meditaatiosessiossa.

Käytännön infoa

Retriitin ohjaa: Kelsang Lekmo
Hinta sisältää retriitin, ruuat ja majoituksen (naisille ja miehille on erilliset huoneet) Lammin retriittikeskuksessa.
Hinta: 250€, josta maksetaan 100€ varausmaksu 1. huhtikuuta mennessä. Varausmaksu palautetaan, jos osallistujia ei ole riittävästi, mutta muuten se on sitova varaus osallistumisesta.
Kurssipaikkana: Lammin retriittikeskus, Kataloistentie 683, Hämeenlinna
Kysyttävää? 050 5947659

Huom. opiskelija/työtön/eläkeläisalennus ei koske retriittiä!

Aloitamme perjantaina 8. toukokuuta yhteisellä illallisella klo 18-19. Olisi hyvä saapua jo noin klo 17, jolloin ehdit asettua aloillesi ja hoitaa viimeiset käytännön asiat retriittiin liittyen. Lekmo pitää intropuheen klo 19:30-20:15.

Retriittimme toimivat talkoohengellä. Jokainen osallistuja ottaa hoitaakseen pienen vapaaehtoistehtävän, joka voi olla esimerkiksi vihannesten pilkkomista, kahvin keittoa, tiskausta tai imurointia. Autamme myös pitämällä paikat kunnossa ja siivoamme jälkemme retriitin päättyessä.

Valokuvia Lammin retriittikeskuksesta

Varaa paikkasi