Virheettömät

Uusi lauantain kurssi alkaa 26.9.2020

Jotta voimme kokea mielemme rauhan, selkeyden ja onnellisuutta, on tärkeää luopua itseämme koskevista erehtyneistä käsityksistämme. Teemme valitettavasti ja toistuvasti sen virheen, että samaistumme virheisiimme, ja niin kauan kuin näin käy, me tunnemme riittämättömyyttä ja syyllisyyttä. Siksi on hyvä oppia tästä pois.

Although the nature of our root mind is pure and clear, many conceptual thoughts arise from it, like bubbles arising within an ocean or rays of light arising from a single flame. – Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche

Kun tunnemme itsemme ja mielemme puhtaudessaan ja oikein, ja tunnemme että virheet eivät ole meidän, vaan ne ovatkin häiritsevien ajatusten ja häiritsevien tunteiden eli harhojen vikoja – voimme tiedostaa ne puhtaan mielemme sisällä, ottaa niihin etäisyyttä ja luonnollinen luopuminen niistä voi alkaa. Silloin alamme vähitellen nauttia tästä vapaudesta ja mielemme rauhasta ja puhtaudesta.

Buddha kokee meidät niin, että elävinä olentoina ei meillä ole vikoja. Viat ovat harhojen vikoja ja me olemme virheettömiä. Onko mitään parempaa lähtökohtaa meillekin itsemme kohtaamiseen, mutta myös toisten ihmisten kohtaamiseen, kuin tämä virheettömyys?

Näihin Buddhan syvällisyyksiin tulemme menemään tällä kurssilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä

– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin online-luennolle, noin tunti ennen aloitusta.
– Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen henkilökohtaiseen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa sitä muille.

Hinta ja maksutiedot:
10€ /kerta.
– Voit ostaa joko yhden luennon tai useamman luennon kerralla.
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.

Huomioi:
Pankkisiirrot kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena tai valokuvana kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi, niin kaikki on valmista.

– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.