Vapauttava muutos

Verkkokurssi, joka sopii jokaiselle!

Tiistaisin 12., 19., 26.1. sekä 2.2.2021
Opettajana: Lekmo Kelsang
Tiistaisin klo 18 – 19:15
Videoluento on katseltavissasi viikon ajan.

Tuntuuko sinusta pääasiassa siltä, ettei mikään muutu? Että talo, jossa asut on sama päivästä toiseen? Että läheiset, joiden kanssa puhut vaikkapa WhatsApp:ssa, ovat samoja päivästä toiseen? Tuntuuko, että maailmamme ei muutu, toiset eivät muutu ja ennen kaikkea, että sinä et muutu? Että sinä olet sama päivästä toiseen ja että haluamasi muutosten tekeminen on jopa vaikeaa? 

Tällä kurssilla katsomme tarkemmin, kuinka muutos on väistämätöntä ja joka hetkistä. Mikään ei pysy samana hetkeäkään; emme me, eivät toiset eikä maailmamme. Hetki hetkeltä mennyt sulautuu pois eikä tulevaisuus ole vielä täällä. 

Tämä ymmärrys pysymättömyydestä voi auttaa meitä rentoutumaan hyvin paljon arjessamme. Voimme uudistua hyvään suuntaan hetki hetkeltä ja päästää irti menneisyyden traumoistamme. Voimme hellittää käsityksestämme, ettemme voisi muuttua. Kokemus pysymättömyydestä ts. katoavaisuudesta voi auttaa meitä muuttamaan sitkeitäkin mielentapojamme ja pääsemään lähemmäs rauhallisuuden ja rentouden kokemusta. Voimme jopa sen avulla asettaa asioita elämässämme oikeaan mittasuhteeseen ja oikeaan arvojärjestykseen sekä luoda itsellemme, läheisillemme ja jopa kaikille muille rauhallisen tulevaisuuden.

Juuri alkava uusi vuosi, jolloin luontaisesti haluamme aloittaa jotain uutta ja uudistua, on oivallinen ajankohta pohtia tätä syvällistä ja vapauttavaa pysymättömyyden aihetta. Tule mukaan yllättymään, että itseasiassa voimme kokea uudistuvamme joka hetki eikä vain vuoden alussa! 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä

– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
– Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen henkilökohtaiseen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa sitä muille.

Hinta ja maksutiedot:
10€ /kerta.
– Voit ostaa joko yhden luennon tai useamman luennon kerralla.
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.

Huomioi:
Pankkisiirrot kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena tai valokuvana kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi, niin kaikki on valmista.

– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

Date

12 tammi 2021 - 02 helmi 2021
Ongoing...

Time

18:00 - 19:15