Buddhalainen usko, logiikka ja epäily

Verkkokurssi, joka sopii jokaiselle!

Tiistaisin 9., 16., 23. sekä 30.3.2021
Opettajana: Lekmo Kelsang
Tiistaisin klo 18-19:15
Videoluento on katseltavissasi viikon ajan.

Kuinka rakennetaan onnellinen maailma? Uskova mieli on kuin puhtaat silmät, joilla alamme näkemään puhtaan ja täydellisen maailman, kun alamme hellittämään normaalista, rajoittuneesta tavastamme tuntea itsemme, toiset ja koko elämämme. Usko on mieli, jolla voitamme vikojen havaitsemisen sekä näemme mahdollisuudet henkisiin ratkaisuihin ja myönteisiin lopputuloksiin. Lopulta onnellinen elämä, jonka haluamme saada ja rauhallinen maailma, jonka kaikki haluamme kokea, luodaan loogisen päättelyn ja uskon pohjalta. Uskomatonta vai mitä!

Moderni kadampabuddhalaisuus opettaa, että usko sisältää myös kyvyn päätellä; ajatella loogisesti ja selkeästi. Myös epäilyllä on tässä prosessissa paikkansa. Usko ei ole vain uskoa. Käyttämällä mielemme kykyä loogiseen päättelyyn luopumatta kriittisestä ajattelustamme tai vapaasta tahdostamme, lisäämme ymmärrystämme siitä, kuinka mielemme toimii, opimme kehittämään puhdasta uskoa omaan puhtaaseen potentiaaliimme, Buddhaan ja Buddhan opetuksiin.

Hengellistä polkua lähestytään siis järjellä yhdessä uskon ja oman kokemuksen kanssa, sillä buddhalainen usko perustuu pelkästään päättelyyn ja henkilökohtaiseen kokemukseen. Kun usko perustuu tällaiseen päättelyyn, siitä tulee valtavan myönteinen voima elämässämme. Se antaa meille varmuuden suunnastamme sekä lisää energiaa sisäisten ja ulkoisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä

– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
– Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen henkilökohtaiseen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa sitä muille.

Hinta ja maksutiedot:
10€ /kerta.
– Voit ostaa joko yhden luennon tai useamman luennon kerralla.
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.

Huomioi:
Pankkisiirrot kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena tai valokuvana kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi, niin kaikki on valmista.

– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

Date

09 - 30 maalis 2021

Time

18:00 - 19:15