Meditaatiohetki Takkahuoneella

Meditaatiokurssi, joka sopii jokaiselle!

PÄIVITYS 5.1. TÄMÄ KURSSI ON PERUTTU JA MEDITAATIOHETKET TAKKAHUONEELLA OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA.

Aloitus 10. tammikuuta, joka on ILMAINEN KERTA!
Maanantaisin 10.1. – 31.1. klo 18-19
Voit aina piipahtaa mukaan, vaikka kurssi olisi alkanut.
Alustavasti aloitamme 10.1. Tarkoitus on jatkaa kesäkuulle asti, mutta seuraamme yleisiä kokoontumisohjeita ja koronarajoituksia, joten varaukset ovat yksi kuukausi kerrallaan. Kurssin kokoontumispäiviä päivitetään koronaohjeiden mukaan. Ethän tule, jos tunnet olosi vähänkään flunssaiseksi ja käytäthän maskia, kiitos.

Opettajana: Lekmo Kelsang
9 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Hinta 8€/ kerta (tilisiirto etukäteen suositeltavaa)
Lamminpään Ulkoilumajan takkahuoneella
Velodromintie 45, 33420 Ylöjärvi
https://www.lamminpaankorpi.fi/ulkoilumaja/takkahuone/

 


Opi meditoimaan tai päivitä nykyistä meditaatioharjoitustasi mukavasti takkahuoneella takkatulen loimutessa.

Näissä maanantain kokoontumisissa saat mahdollisuuden palautua stressistä, rentoutua ja virkistyä rauhan tunteessasi mielesi sisimmässä. Luennot sopivat kaikille eikä sinun tarvitse olla buddhalainen osallistuaksesi. Tarvitset vain vähän positiivista uteliaisuutta ja avoimen mielen. 

Meillä kaikilla on potentiaali tulla menestyneiksi meditoijiksi. Voimme löytää syvän ja vakaan sisäisen rauhan sekä onnellisuuden, tämän ikiaikaisen ja arvostetun buddhalaisen menetelmän avulla.

Teemme pääasiassa kolmenlaista hengitysmeditaatioharjoitusta: rauhallista hengityksen tarkkailua, rauhallista hengitykseen yhdistettävää visualisaatiota ja rauhallisesti rytmitettyyn hengitykseen yhdistettävää, mielessä hiljaa lausuttavaa mantraa. Kaikki nämä harjoitukset vievät meidät pois stressaavista ajatuksista ja saavat taas eloon sisäisen rauhan tunteemme. Lekmo myös kuulostelee ryhmän tarpeita ja muuttaa harjoituksia tarvittaessa. Ne ovat kuitenkin aina ohjattuja ja simppeleitä. Harjoituksia myös toistetaan, joten ne tulevat tutuiksi.

Opit hiukan myös miksi mielemme stressaantuu ja kuinka kokea sisäinen rauha mielemme sisimpänä. Tämä puhdas sisin on myös se parempi lähtökohta katsoa mieleemme kerääntyviä epämieluisia tunteita ja oppia hellittämään niistä.

Anna itsellesi aikaa palautua stressistä mielesi rauhallisuudessa ja takkatulen loimussa, inspiroivassa seurassa.

Luennon jälkeen on mahdollista jäädä iltateelle jutustelemaan 🙂

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

P.S. Lamminpään metsäiset ulkoilureitit ovat ihan ulkoilumajan vieressä ja voit yhdistää maanantain meditaatiohetkeesi myös rauhallisen metsäkävelyn.

Ilmoittaudu mukaan mielellään viimeistään edeltävänä päivänä, sunnuntaina, kiitos :), mutta myös viime hetken mukaantulo on ehdottomasti mahdollista, jos paikkoja riittää ja silloin luentomaksu hoidetaan käteismaksulla tasarahana. Ethän tule, jos tunnet olosi flunssaiseksi ja käytäthän maskia, kiitos.

Maksut tilille:
FI24 1820 3000 0397 92
Saaja:
Nordisk Kadampa Meditasjonssenter
Viestikenttään:
Meditaatiohetki + osallistujan nimi

Ilmoittaudu tästä

  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä
  • Voit ostaa yhden tai useamman luennon kerralla
  • Pankkisiirrot kestävät muutaman päivän. Mikäli ilmoittauduit edellisenä/samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti “maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi.
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

Date

11 - 31 tammi 2022
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Hinta

8,00€

Sijainti

Lamminpään ulkoilumajan takkahuone
Tampere, Lamminpää
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus