Kotiretriitti: rentoutuminen

Sunnuntaina 13. joulukuuta

Tämä päivän mittainen verkon kautta striimattava retriitti on sopiva aloittelijoille tai melko lyhyen aikaa meditaatiota harjoitelleille, mutta virkistävä pulahdus myös pidempään harjoittaneille. Lämpimästi tervetuloa!

Kuinka sinä olet pärjäillyt tässä pandemian tuomassa poikkeustilanteessa? Tuntuuko, että kaipaat aikaa reflektointiin ja hiljentymiseen? Vai onko ollut liiankin hiljaista, joten haluat löytää uutta inspiraatiota ja energiaa? Vai onko poikkeustilanteen tuoma aktiviteettien vähyys tuntunut hyvältä ja siitä tuntuu luontevalta jatkaa myös pienelle retriitille? 

Oli tilanteesi mikä tahansa, nyt voit osallistua tälle päivän kestoiselle retriitille kotoasi käsin ja saada tarpeellisen tauon, syvempää meditaatioharjoitusta, kokemusta mielesi rauhasta sekä opastusta ja tukea, että onnistut pitämään itseksesi tämän pienen päivän kestoisen retriitin. Yhteiseltäkin se tuntuu, koska kokoonnumme kolmesti verkon kautta striimattaville tunneille ja lopuksi yhteiselle Zoom-yhteyden kautta jaetulle teehetkelle.

Retriitti tulee olemaan leppoisa ja rento, mutta siitä huolimatta harjoitukset tuovat syventävää kokemusta rauhasta ja rentoudesta. Teemme hengitysharjoituksia, joiden avulla pääsemme kosketuksiin mielemme rauhaan.

Retriitistä saa parhaimman hyödyn, kun pyrit siihen, että laitat muut kuin retriittiin tarvittavien älylaitteiden, tv:n ja tietokoneen käytön tauolle yhdeksi päiväksi. Retriittisessioiden välissä voit tehdä esimerkiksi pohdiskelevia kävelyjä lähiluonnossa. Myös hiljaisuus voi olla valtavana tukena.

Tämä kotiretriitti voi auttaa sinua myös oppimaan kuinka sitoa meditaation tauot ja varsinainen meditaatio toisiinsa. 

3 x 45min sessiota + teehetki (3 YouTube linkkiä + Zoom-linkki teehetkeen)

Saat sähköpostiisi kolme YouTube-linkkiä, joista pääset aina alkavaan sessioon mukaan. Linkit saapuvat yksitellen sähköpostiisi noin 15 minuuttia ennen sessioiden aloitusaikaa.

  1. sessio klo 10-10:45
  2. sessio klo 14-14:45
  3. sessio klo 17:15-18

Lopuksi Zoom-yhteydellä yhteinen teehetki klo 18:40-19:20

 
Ilmoittautuminen

– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkit sessioille ja teehetkeen, noin 15 min ennen aloitusta.
– Retriitti on reaaliaikainen, täten siihen ei voi osallistua myöhemmin.
– Huomioithan, että linkit ovat vain ilmoittautuneen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa niitä muille.

Hinta ja maksutiedot
40€ 
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.
– Maksu on hyvä hoitaa viimeistään keskiviikkona 9.12., sillä huomioithan pankkisiirtojen kestävän muutaman päivän. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 11.12. perjantaina, kiitos 🙂
– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.