Rauhallisuuden tunteminen sydämessä

Jokainen ahdistuu välillä, mutta oppimalla esimerkiksi uusia tapoja ajatella, joita voimme harjoitella päivittäin, voimme vapauttaa mielemme ahdistuksesta, kun sitä mieleen kehittyy. Ottamalla päivittäin käyttöön nämä käytännölliset työkalut, voimme vähentää ja lopulta vapauttaa mielemme kokonaan sen hyödyttömistä henkisistä tavoista. Haluatko sinä oppia omakohtaisesti tuntemaan nämä meditaation hyödyt ja rauhallisuuden sydämessäsi? Olet lämpimästi tervetullut!

Nämä kerrat on suunniteltu sellaisiksi, että voit tulla hetkeksi mukaan kaiken sen keskeltä, mitä sinulla onkaan meneillään. Simppelin ja rentouttavan puolituntisen aikana Lekmo Kelsang antaa alussa noin 10 minuutin inspiroivan ohjeen ja sen jälkeen teemme noin 20 minuutin meditaatioharjoituksen.

Tämä puolituntinen lisää sisäistä rauhaamme ja onnellisuuttamme. Se myös auttaa parantamaan ihmissuhteitamme ja auttaa päivän ongelmiemme ratkomisessa.

Tämä puolituntinen sopii aloitteleville meditaatioharjoittelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tallenne on katsottavissasi viikon ajan.

Ilmoittautuminen
Tästä linkistä
– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin online-meditaatioon noin tunti ennen meditaatiota.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen käyttöön. Sitä ei saa jakaa muille.

Hinta ja maksutiedot
5€/krt tai 3 perättäistä kertaa yhteensä 10€
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.
– Huomioithan pankkisiirtojen kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” -kiitos.
– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.