Päästä potentiaalisi valloilleen!

Verkkokurssi, joka sopii jokaiselle!

Opettajana: Lekmo Kelsang
Keskiviikkoisin klo 18-19:15
Videoluento on katseltavissasi viikon ajan.
Hinta 10€/kerta
(tilisiirto etukäteen suositeltavaa)

Jos voisit, etkö haluaisi lisätä sisäistä voimaasi, rakkauttasi ja onnellisuuttasi? Puhumattakaan kestävyydestäsi, myötätunnostasi, luottamuksestasi ja viisaudestasi? Vaikka meillä on joitain näistä ominaisuuksista juuri nyt, koemme edelleen myös onnetonta oloa, vihaa, ahdistusta, turvattomuutta ja niin edelleen.

Buddhan mukaan positiiviset ominaisuudet ovat itseasiassa luontaisia ​​mielellemme. Ne ovat osa hengellistä potentiaaliamme, mutta tällä hetkellä emme ole tietoisia tästä, joten nämä ominaisuudet pysyvät lepotilassa.

Tässä sarjassa Lekmo Kelsang esittelee sydäntämme rikastuttavia meditaatioita ja näkemyksiä, jotka on suunniteltu herättämään hengellinen potentiaalimme. Kaikki nämä harjoitukset voidaan helposti integroida jokapäiväiseen elämäämme. Kun hellitämme rajoitusten ja riittämättömyyden tunteistamme, voimme muodostaa yhteyden mielemme kauniisiin ominaisuuksiin.

Herättämällä ja vaalimalla näitä hyviä ominaisuuksia, meistä tulee iloinen, luottavainen ja hyödyllinen henkilö, jollaiseksi meillä on aina kaipaus kehittyä. Emme pelkästään löydä tarkoitustamme, vaan asetamme itsemme myös sellaiseen asemaan, että pystymme täyttämään perheemme ja ystäviemme, yhteisömme ja jopa maailman toiveet.

Mikä voisi olla tärkeämpää erityisesti nyt, kun maailmamme on niin tuskallisessa tilassa?

Ilmoittaudu mielellään viimeistään edeltävän päivän, tiistai-aamun klo 10 mennessä, kiitos 🙂

Maksut tilille:
FI24 1820 3000 0397 92
Saaja:
Nordisk Kadampa Meditasjonssenter
Viestikenttään:
Potentiaali valloilleen + osallistujan nimi

Ilmoittaudu tästä

  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  • Voit ostaa yhden tai useamman luennon kerralla.
  • Pankkisiirrot kestävät muutaman päivän. Mikäli ilmoittauduit edellisenä/samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti “maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi.
  • Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja sähköpostilla linkin verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
  • Huomioithan, että linkki on vain henkilökohtainen, maksettuasi kurssista. Ethän jaa sitä muille.
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

Date

06 - 27 loka 2021

Time

18:00 - 19:15

Hinta

10,00€

Sijainti

Verkkokurssi
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus