Nauti meditoinnista

KATSO VIDEOESITTELY TÄSTÄ

Verkkokurssi, joka sopii jokaiselle!

Tiistaisin klo 18-18:30
Opettajana: Lekmo Kelsang
Videoluento on katseltavissasi viikon ajan.

Haluatko sinä oppia omakohtaisesti tuntemaan hengitysmeditaation hyödyt ja oppia kuinka meditaatio aloitetaan ilman paineita? Olet lämpimästi tervetullut! 

Jokainen ahdistuu välillä, mutta opettelemalla meditoimaan ja erityisesti meditoimaan ilman paineita, opimme vapauttamaan mielemme ahdistuksesta, kun sitä mieleemme kehittyy. Avainasemassa meditaatiossa on harjoittelusta nauttiminen ja lempeä tapa harjoitella pikkuisen päivittäin. Meditaatiossa harjoittelemme hellittämään ahdistavista ajatuksista ja tunteista tuomalla huomiotamme rauhalliseen hengityksen tuntemukseen ja opimme nauttimaan mielestämme sen palatessa luonnolliseen rauhalliseen tilaansa. Rauhallisesta mielentilasta käsin harjoittelemme uusia tapoja ajatella.

Nämä meditaatiokerrat on suunniteltu sellaisiksi, että voit tulla hetkeksi mukaan kaiken sen keskeltä, mitä sinulla onkaan elämässäsi meneillään. Simppelin ja rentouttavan puolituntisen aikana Lekmo Kelsang antaa alussa noin 10 minuutin inspiroivan ohjeen, sen jälkeen teemme noin 15 minuutin meditaatioharjoituksen ja lopuksi saat vielä muutamia käytännön ohjeita.

Tämä puolituntinen lisää sisäistä rauhaamme ja onnellisuuttamme. Se myös auttaa parantamaan ihmissuhteitamme ja auttaa päivittäisten ongelmiemme ratkomisessa.

Tämä puolituntinen sopii aloitteleville meditaatioharjoittelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tallenne on katsottavissasi viikon ajan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu viimeistään edeltävän päivän, maanantai-aamun, klo 10 mennessä, kiitos  :)

Ilmoittaudu tästä

  • Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
  • Saat sähköpostiisi linkin verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
  • Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
  • Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen henkilökohtaiseen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa sitä muille.
Hinta ja maksutiedot: 5€/krt tai 3 perättäistä kertaa yhteensä 10€
  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.
  • Huomioithan pankkisiirtojen kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut edellisenä päivänä, jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” -kiitos. 
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
  • Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

Date

24 elo 2021 - 28 syys 2021

Time

Tiistaisin
18:00 - 18:30

Hinta

5,00€
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus