Miksi minä? Workshop karmasta

Sunnuntaina 17. lokakuuta
Opettajana: Lekmo Kelsang
Hinta 25€ (tilisiirto suositeltavaa niin, että maksusi näkyy tilillämme 15. lokakuuta mennessä)
Workshop katseltavissasi viikon ajan.

Miksi minä? Tätä kysymystä mietitään ja pohditaan usein ääneenkin silloin, kun olemme keskellä ongelmia. Onko meillä kuitenkaan vastausta tähän kysymykseen? Että olemmeko vain epäonnisia, joudumme vaikeisiin tilanteisiin ja meitä nyt vain kohdellaan väärin?

Buddhan opetukset karman laista antavat meille selkeän ja käytännöllisen selityksen siitä, miksi asiat tapahtuvat niin kuin ne tapahtuvat ja miten voimme alkaa muuttaa kokemuksiamme ei niin hyvistä jopa fantastisiksi, tai ainakin paremmiksi. Sen sijaan, että etsisimme onnea, OPIMME LUOMAAN SITÄ. Sen sijaan, että pakenisimme onnetonta oloa, opimme luopumaan sen sisäistä aiheuttajista. Karman ymmärtäminen asettaa meidät oman elämämme kuljettajan paikalle.

Tällä kurssilla Lekmo Kelsang opastaa meitä ymmärtämään, kuinka karman lain avulla voimme muuttaa kokemustamme nykyisyydestä, parantaa menneisyyttä ja luoda onnellisemman tulevaisuuden.

Tervetuloa!

3 x 60min sessiota (3 YouTube linkkiä)

Saat sähköpostiisi kolme YouTube-linkkiä, joista pääset sessioihin mukaan. Voit katsoa ne esimerkiksi seuraavan aikataulun mukaisesti:

  1. sessio klo 10-11
  2. sessio klo 14-15
  3. sessio klo 17-18

Maksut tilille:
FI24 1820 3000 0397 92
Saaja:
Nordisk Kadampa Meditasjonssenter
Viestikenttään:
Miksi minä + osallistujan nimi

 
  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  • Pankkisiirrot kestävät muutaman päivän. Mikäli ilmoittauduit edellisenä/samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti “maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi.
  • Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja sähköpostilla linkin verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
  • Huomioithan, että linkki on vain henkilökohtainen, maksettuasi kurssista. Ethän jaa sitä muille.
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

Date

17 loka 2021

Time

10:00 - 18:00

Hinta

25,00€

Sijainti

Verkkokurssi
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus