Kuinka muutat elämäsi

Verkkokurssi, joka sopii jokaiselle!

Sunnuntaisin 17., 24., 31.1. sekä 7.2.2021 (kurssi jatkuu tämän jälkeenkin)
Opettajana: Lekmo Kelsang
Sunnuntaisin klo 14 – 15:15
Videoluento on katseltavissasi viikon ajan.

Tähän hetkeen asti ja tälläkin hetkellä ensisijainen toiveemme on vain olla onnellisia koko ajan. Siinä toiveessa ei ole mitään väärää. Kaikilla on sama toive. Teemme kaikkemme tämän onnellisuutemme täyttymisen eteen, ponnistellen joka päivä omien toiveidemme täyttymiseen, toivoen niiden täyttämisen tekevän meidät onnelliseksi. Kun katsomme viisaudella, huomaamme onnistuessamme kokevamme vain lähinnä hetkellistä helpotusta, ennenkuin taas seuraava epämiellyttävä tyytymättömyyden ja riittämättömyyden tunteen aalto alkaa nousta sisällä mielessämme.

Nyt siis, tervetuloa todella muuttumaan, todella onnelliseksi! Kuinka?

Jos haluamme todella muuttua onnelliseksi ja kokea elämämme merkitykselliseksi, alamme muuttaa mielemme focusta: keskittymällä toisten toiveiden täyttymiseen. Tämä tarkoittaa, että muutamme sen mitä toivomme. Sen sijaan, että toivomme itsemme olevan onnellisia kokoajan, toivomme heidän olevan onnellisia kokoajan. Siitä seuraa luonnollisesti kaikki muu.

Jännä juttu tässä mielen suunnanmuutoksessa on se, että muutoksen myötä alamme kokea onnellisuutta ja merkityksellisyyttä. Näin alkaa myös oma toiveemme täyttyä ja alamme kokea enenevää rauhan tunnetta.

Opetusten tueksi voit ladata perinteemme perustajan Geshe-lan ilmaisen lahjan maailmalle; englanninkielisen e-kirja version tästä

Ote kirjasta (epävirallisella suomennuksella) :

”Teknologisen kehityksen ansiosta ja organisoimalla yhteiskuntaa oikeudenmukaisemmaksi inhimillisillä keinoilla voimme epäilemättä auttaa ihmisiä kohentamaan elämäänsä jossain määrin, mutta mitä tahansa teemmekin, tulee sillä olemaan myös ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Parhaimmillaankin voimme vain toivoa voivamme tarjota ihmisille olosuhteet, jotka antavat väliaikaisen hengähdyksen ongelmista ja vaikeuksista, mutta emme voi antaa heille todellista, kestävää onnellisuutta. Tämä johtuu siitä, että onnellisuuden todellinen syy on sisäinen rauha, jonka voi löytää vain mielestä, ei ulkoisista olosuhteista.

Ilman sisäistä rauhaa ulkoinen rauha on mahdoton. Me kaikki toivomme maailmanrauhaa, mutta maailmanrauhaa ei voida koskaan saavuttaa, ellemme ensin luo rauhaa omiin mieliimme. Voimme lähettää niin kutsuttuja rauhanturvaajajoukkoja konfliktialueille, mutta rauhaa ei voida määrätä ulkopuolelta aseiden avulla. Ainoastaan luomalla rauha omaan mieleemme ja auttamalla muita tekemään samoin, voimme toivoa saavuttavamme rauhan tässä maailmassa.

Tässä kirjassa esitellään monia syvällisiä menetelmiä hengelliseen harjoitteluun, jotka kaikki ovat käytännöllisiä tapoja mielemme puhdistamiseen ja hallintaan. Jos otamme nämä menetelmät käyttöön, tulemme ehdottomasti saavuttamaan erityisen mielenrauhan kokemuksen.”

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä

– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
– Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen henkilökohtaiseen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa sitä muille.

Hinta ja maksutiedot
10€ /kerta.
– Voit osallistua haluamallesi määrälle luentoja.
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumissivulta ja uudelleen vahvistussähköpostista.
– Huomioithan pankkisiirtojen kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” -kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena tai valokuvana kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi, niin kaikki on valmista.
– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

 

Date

17 tammi 2021 - 07 helmi 2021
Ongoing...

Time

14:00 - 15:15

Lisätietoja

Ilmoittaudu
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus
Ilmoittaudu