Ilmaiset kesäluennot kirjastoissa

Ilmaiset kesäluennot ja maistiainen moderniin buddhalaisuuteen!

 

Meditaatio: mitä, miksi ja miten
Opettajana: buddhalaisnunna Lekmo Kelsang

 

Meillä kaikilla on niitä hetkiä, kun olomme on rauhallinen ja silloin elämämme tuntuu hyvältä ja mukavalta. Vastaavasti koemme myös paljon stressaavia, ahdistavia ja kuormittavia tunnetiloja eikä elämä silloin oikein tunnu sujuvan.

Meditaatio on menetelmä, jonka avulla tutustumme tunnetiloihimme ja omaan mieleemme. Tämän menetelmän avulla opimme erottelemaan mitkä mielentilat ovat luontainen osa mieltämme ja mistä taas on hyvä hellittää kokonaan.

Luennoilla Lekmo kertoo meditaatiosta ja modernin buddhalaisuuden opetuksista ja siitä, kuinka säilyttää rauhallinen, positiivinen ja viisas mieli. Keskustelemme miten ymmärtää omaa mieltämme ja erityisesti sitä, kuinka voimme saada mielemme aina takaisin hallintaan ja rauhalliseen olemisen tilaan. Teemme myös hengitysmeditaatio-harjoituksia. Tule vain rohkeasti mukaan!

Lielahti, monitoimitila Tuike:

23.5. klo 17:00-18:30
6.6. klo 17-18:30
15.8. klo 17-18:30

Koilliskeskus, monitoimitila Kivi:

20.6. klo 17-18:30
22.8. klo 17-18:30

Mukaan mahtuu  saapumisjärjestyksessä aina tilan sallima määrä. Tervetuloa!

 

Lekmo Kelsang

Lekmo Kelsang on suomalainen buddhalaisnunna. Hän muutti Englantiin kadampabuddhalaiseen keskukseen vuonna 2005 ja sai nunnanvihkimyksensä vuonna 2007 Englannissa. Siitä lähtien hän on harjoittanut näitä menetelmiä arjessaan ja opettanut niitä eteenpäin Pohjanmaalla, Helsingissä ja Tampereella. Hän on myös jatkuvasti mukana kadampabuddhalaisissa jatkokoulutusohjelmissa. Lekmoa on helppo lähestyä ja hän opettaa rauhallisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Ilmainen.

Date

23 touko 2022
Expired!

Time

17:00 - 18:30

Sijainti

Kirjastot: Lielahti ja Koilliskeskus