Ilmaisluennot

Onnen teknologiaa

 

Keskiviikkona 21. elokuuta klo 18-20
Luennoi: Kelsang Lekmo
Kerhotila Kajuutta, Selkämerenkatu 10, Ruoholahti, Helsinki

Oletko kuullut vielä modernista buddhalaisuudesta? Se on buddhalaisuutta moderniin maailmaan muodossa, joka istuu modernin ihmisen arkeen. Moderni buddhalaisuus tarjoaa tieteellisiä menetelmiä ihmisluonnon ja sen ominaisuuksien kehittämiseen. Jokainen voi kehittää mielensä kapasiteettia.

Viime vuosina tietämys modernista teknologiasta on kasvanut hurjasti ja todistamme valtavaa teknologista kehitystä, mutta onnellisuutemme ei ole kasvanut samassa suhteessa. Tämä kertoo siitä, ettei onnea eikä ratkaisuja ongelmiimme löydetä tavallisesta teknologiasta ja materiasta.

Onnellisuus ja kärsimys ovat mielentiloja. Jos haluamme olla todella onnellisia ja tuskattomia, meidän tulee oppia kuinka mieltämme hallitaan.

Tule kuuntelemaan ilmainen luento siitä miten se on mahdollista!

 

Rohkaisevia neuvoja meditoijille; lempeys vastaan vaativuus

 

Keskiviikkona 11. joulukuuta klo 18-20
Luennoi: Kelsang Lekmo
Kerhotila Kajuutta, Selkämerenkatu 10, Ruoholahti, Helsinki

Olitpa meditaatiossa ja buddhalaisuudessa aloittelija tai et, lempeä lähestymistapa ja itsensä kannustaminen johtavat onnistuneeseen meditaatioharjoitukseen, koska meditaation tulosten huomaaminen ja mielen hallinnan kehittyminen ottavat aikaa. Liika vaativuus tulosten suhteen lisää lannistumisen riskiä, joten kannattaa opetella pitkäntähtäimen näkemystä ja pehmeyttä.

Lekmo Kelsang kertoo lyhyitä inspiroivia vinkkejä buddhalaisen meditaatioharjoituksen aloittamiseen ja ylläpitoon.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!