Optimismi: todellisen toivon viljely

Ilmainen yleisöluento ja maistiainen moderniin buddhalaisuuteen!

Opettajana: buddhalaisnunna Lekmo Kelsang
Lauantaina 6. marraskuuta klo 13:30-14:30
Ilmoittautuminen tarpeellista viikkoa ennen, 29. lokakuuta mennessä! 
Tällä hetkellä Laikun luentosaliin voidaan ottaa 52 henkilöä (mukaan lukien luennoitsija)
Kulttuuritalo Laikun luentosali, Tampere

 

Meissä kaikissa on sisäinen optimisti. Se osa meistä on rauhallinen, toiveikas, positiivinen ja näkee elämämme tarjoamat mahdollisuudet. Mutta onko toivo realistista näinä haastavina aikoina? Tämä riippuu odotuksistamme ja tavoitteistamme sekä siitä, miten näemme elämämme ja ympäröivän maailman. Tällä luennolla tutkimme Buddhan opetuksia siitä, kuinka säilyttää rauhallinen ja positiivinen viisas mieli, vaikka elämme koronaviruksen, ilmaston lämpenemisen, sosiaalisten mullistusten ja poliittisen jakautumisen aikaa.

Moderni kadampabuddhalainen meditaatioharjoitus ei tarkoita katoamista jonnekin erakoksi, vaan se läpivalaisee koko elämämme ja sen hetkisen elämäntilanteemme. Tämänkaltainen harjoittelu tähtää mielemme kehittämiseen arkemme avulla. Tämä harjoitus myös sopii kaikille; kaikista ikäluokista kaikkiin kansallisuuksiin ja sukupuoliin.

Lekmo Kelsang

Lekmo Kelsang on suomalainen buddhalaisnunna. Hän muutti Englantiin kadampabuddhalaiseen keskukseen vuonna 2005 ja sai nunnanvihkimyksensä vuonna 2007 Englannissa. Siitä lähtien hän on harjoittanut näitä menetelmiä arjessaan ja opettanut niitä eteenpäin Pohjanmaalla, Helsingissä ja Tampereella. Hän on myös jatkuvasti mukana kadampabuddhalaisissa jatkokoulutusohjelmissa. Lekmoa on helppo lähestyä ja hän opettaa rauhallisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 29. lokakuuta mennessä, kiitos 🙂 Ilmainen.

Ilmoittaudu tästä

Date

06 marras 2021

Time

13:30 - 14:30

Sijainti

Kulttuuritalo Laikku
Tampere
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus