Hellittäminen

Tällä kurssilla opettelemme, kuinka voimme hellittää suorittamisesta, hiljentää tahtia, vähentää ja olla vaan. Uskallatko? 🙂 Pohdimme millaiset mielen asenteet johtavat liian puskevaan ja puristavaan toimintaan. Kun opimme taustalla olevista syistä, opimme myös hellittämään niistä. Opimme kuinka on OK antaa asioille aikaa, eikä ole hyvä pakottaa mitään tapahtuvaksi. 

Hölläämme perfektionismista ja ymmärrämme olevamme hyviä omina itsenämme. Pohdimme, kuinka tekemisemme eivät ole mittapuu ihmisarvostamme ja kuinka meidän ei tarvitse todistaa kenellekään mitään. Mikä helpotus 🙂

Tämä ei kuitenkaan tee meistä passiivia, vaan sen sijaan, kun höllennämme takertumistamme, sydämestämme pääsee vihdoin virtaamaan luonnollinen ja iloinen tekemisen flow. Koemme olevamme aidosti rauhallisia, keveitä ja iloisia – tuossa tilassa opettelemme myös meditoimaan eli perehdytämme mieltämme uusiin rakentaviin ajatusmalleihin ja siitä käsin opettelemme toimimaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä

– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin online-luennolle, noin tunti ennen aloitusta.
– Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen henkilökohtaiseen käyttöön. Sitoudut siihen, ettet jaa sitä muille.

Hinta ja maksutiedot:
10€ /kerta.
– Voit ostaa joko yhden luennon tai useamman luennon kerralla.
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.

Huomioi:
Pankkisiirrot kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena tai valokuvana kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi, niin kaikki on valmista.

– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.