Arjenviisaus – viisautta meidän aikaamme

Tässä luentosarjassa opimme käyttämään ikiaikaista viisautta mihin tahansa arjessa kohtaamaamme tilanteeseen. Buddhalainen mestari Atisha antoi nämä viisausneuvot tuhat vuotta sitten, ne ovat edelleen ajankohtaisia ja voimme hyödyntää niitä elämässämme hetimiten.

Neuvojen sisältö on merkityksellistä ja Lekmo Kelsang ohjaa meitä läpi näiden kauniiden runomaisten säkeiden. Ne voimaannuttavat meitä ja johdattavat sisäiseen viisauteemme, jossa meille luonnollisesti avautuu pohdinnan eli kontemplaation ja meditaation harjoitus. Tämän viisauden avulla ratkaisemme arjen ongelmiamme sekä ylläpidämme rentoa ja iloista mielentilaa.

Ilmoittautuminen
Tästä linkistä
– Saat vahvistuksen sähköpostiisi.
– Saat sähköpostiisi linkin online-luennolle, noin tunti ennen aloitusta.
– Linkki on katseltavissasi viikon ajan.
– Huomioithan, että linkki on vain ilmoittautuneen käyttöön. Sitä ei saa jakaa muille.

Hinta ja maksutiedot
10€ /kerta.
– Voit ostaa joko yhden luennon tai useamman luennon kerralla.
– Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen vahvistussähköpostista.
– Huomioithan pankkisiirtojen kestävän muutaman päivän. Mikäli ilmoittaudut samana päivänä, jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” -kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena tai valokuvana kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi, niin kaikki on valmista.
– Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fitai yhteydenotto-lomakkeen kautta täältä
– Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa

Tapahtuma Facebookissa
Tutustu ja jaa tapahtumaa ystävillesikin Facebookissa
Tästä linkistä