Mitä Sumatikirti KBK tarjoaa

Kurssit, tapahtumat & opinnot

Sumatikirti KBK tarjoaa verkossa ja kasvokkain viikoittaisia ns. ​​’drop-in’ luentoja, viikonlopputapahtumia, ilmaisluentoja ja syventävää opinto-ohjelmaa. Napsauta alla olevia vaihtoehtoja saadaksesi lisätietoja uusimmista kursseistamme.

*HUOM. 20.7.2022 Tiedotus! Verkossa striimattava kurssiohjelma on peruuntunut, lukuunottamatta perjaintain syventäviä opintoja. Olemme siirtyneet kasvokkain pidettäviin kursseihin. Ole yhteydessä, jos toivot paikkakunnallesi kurssia.

*PERUTTU//Ymmärrä mieltäsi

Kaikki haluavat olla onnellisia koko ajan. Mutta jos joku kysyisi meiltä, ​​kuinka tämä saavutetaan, meillä ei olisi selkeää vastausta – onko sinulla siihen vastausta?

Onnellisuus on mielentila. Jos ymmärrämme mielemme, koemme onnen. Meditaatiotekniikoiden avulla voimme oppia olemaan onnellisia ja tuntemaan olomme vapaiksi.

Tällä kurssilla saamme molemmat: opimme mielemme toiminnasta ja päivittäisten ongelmien ratkaisemisesta sekä saamme käytännön neuvoja meditaatioon, mukaan lukien ohjattuja meditaatioita.

Tämä sopii jokaiselle, tervetuloa mukaan!

*PERUTTU//Opi meditoimaan

Meditaation tarkoitus on tehdä mielestämme tyyni ja rauhallinen.

Jos mielemme on rauhallinen, olemme vapaita huolista ja henkisestä epämukavuudesta, ja siten koemme todellista onnea; mutta jos mielemme ei ole rauhallinen, meidän on hyvin vaikeaa olla onnellisia, vaikka eläisimmekin parhaimmissa olosuhteissa.

Jos harjoittelemme meditaatiota, mielemme muuttuu vähitellen yhä rauhallisemmaksi sekä koemme yhä puhtaampaa onnellisuutta. Lopulta voimme pysyä onnellisina koko ajan, vaikeimmissakin olosuhteissa.

Tule mukaan tälle kurssille rakentaaksesi perustan vahvalle meditaatioharjoitukselle ja löytääksesi rauhan sisältäsi.

Tämä sopii jokaiselle, tervetuloa mukaan!

*PERUTTU//Nauti meditoinnista

Avainasemassa meditaatiossa on oman potentiaalin tunnistaminen ja lempeä tapa harjoitella pitkäjänteisesti pikkuisen päivittäin. 

Meditaatiossa harjoittelemme hellittämään ahdistavista ajatuksista ja tunteista tuomalla huomiotamme rauhalliseen hengityksen tuntemukseen. Rauhallisen hyvän sydämen tunnistaminen ja todella omasta puhtaasta potentiaalistamme vakuuttuminen – mieleni on rauhallinen ja selkeä – tuo sisältäpäin syvää rentoutta ja rauhaa. Voimme oppia nauttimaan itse harjoituksesta ja rentoutua mielemme palatessa luonnolliseen rauhalliseen tilaansa. 

Tämä puolituntinen lisää sisäistä rauhaamme ja onnellisuuttamme. Se myös auttaa parantamaan ihmissuhteitamme ja auttaa päivittäisten ongelmiemme ratkomisessa.

Tämä sopii jokaiselle, tervetuloa mukaan!

*PERUTTU//Meditaatiorutiinin rakentaminen

Uusien rutiinien luominen voi kuulostaa suurelta vaivalta! Tällä kurssilla katsotaan sitä!

Ponnistelu ja rutiinien luominen voivat kuulostaa ankaralta ja voi jopa kuulostaa siltä, ​​että puristamme tai ponnistelemme tuloksia. Joskus me – kilpailuasenteisina länsimaalaisina – saatamme tuoda kilpailuasenteemme myös henkiseen harjoitteeseemme. Buddhalaisuudessa puhutaankin ’iloisesta ponnistuksesta’, mutta silti sekin kuulostaa ponnistelulta ja meditaatiorutiinin rakentaminen näyttää vaativan vaivaa?

Tämä kurssi auttaa meitä ylläpitämään inspiraatiota ja energiaa harjoittelussamme. ”Olen inspiroitunut harjoittelemaan meditaatiota, harrastan mielelläni meditaatiota, rakastan meditaatioharjoittelua, nautin meditaatioharjoittelusta” – nämä ovat kaikki ponnistelun muotoja ja ihan muuta kuin ”minun täytyy ponnistella”, ”minun todella pitäisi harjoitella”…

Tämä sopii jokaiselle, tervetuloa mukaan!

Ilmaiset yleisöluennot

Meillä kaikilla on niitä hetkiä, kun olomme on rauhallinen ja silloin elämämme tuntuu hyvältä ja mukavalta. Vastaavasti koemme myös paljon stressaavia, ahdistavia ja kuormittavia tunnetiloja eikä elämä silloin oikein tunnu sujuvan.

Meditaatio on menetelmä, jonka avulla tutustumme tunnetiloihimme ja omaan mieleemme. Tämän menetelmän avulla opimme erottelemaan mitkä mielentilat ovat luontainen osa mieltämme ja mistä taas on hyvä hellittää kokonaan.

Luennoilla Lekmo kertoo meditaatiosta ja modernin buddhalaisuuden opetuksista ja siitä, kuinka säilyttää rauhallinen, positiivinen ja viisas mieli. Keskustelemme miten ymmärtää omaa mieltämme ja erityisesti sitä, kuinka voimme saada mielemme aina takaisin hallintaan ja rauhalliseen olemisen tilaan. Teemme myös hengitysmeditaatio-harjoituksia. Tule vain rohkeasti mukaan!

Lekmo Kelsang

Lekmo Kelsang on suomalainen buddhalaisnunna. Hän muutti Englantiin kadampabuddhalaiseen keskukseen vuonna 2005 ja sai nunnanvihkimyksensä vuonna 2007 Englannissa. Siitä lähtien hän on harjoittanut näitä menetelmiä arjessaan ja opettanut niitä eteenpäin Pohjanmaalla, Helsingissä ja Tampereella. Hän on myös jatkuvasti mukana kadampabuddhalaisissa jatkokoulutusohjelmissa. Lekmoa on helppo lähestyä ja hänen tyylinsä opettaa on lempeä, keskusteleva ja rauhallinen. Hän tuo aina opetuksissa esiin meissä piilevät mahdollisuudet, koska on myös itsekin kokenut näiden menetelmien tarjoaman muutosvoiman. Hän käyttää arkeen sopivia ja käytännöllisiä esimerkkejä avaamaan Buddhan selkeitä ja syvällisiä neuvoja.

Mukaan mahtuu saapumisjärjestyksessä aina tilan sallima määrä. Tervetuloa!

Sinut epätäydellisyyden suhteen

Vaikka jollain tasolla me kaikki tiedämme ettemme me itse, muut tai elämä voi olla täydellistä koko ajan, on aivan liian helppoa tuntea turhautuneisuutta, stressiä ja ahdistusta, kun suurimman osan aikaa haluamme asioiden olevan täydellisiä.

Tällä meditaatiokurssilla – Lekmo Kelsang’in kanssa – opimme meditaatioita ja harjoituksia jokapäiväistä elämäämme varten. Nämä harjoitukset auttavat meitä tunnistamaan, vähentämään ja päästämään irti epäterveellistä mielentavoista, jotka johtavat tarpeeseen, että asioiden tulisi olla täydellisiä, ennenkuin voisimme olla todella rauhallinen ja onnellinen elämästämme.

Opimme hyväksymään itsemme, toisten ja elämän epätäydellisen luonteen. Opimme olemaan sinut tämän suhteen. Näemme, kuinka tällä tavoin itse asiassa avaamme oven jatkuvaan sisäiseen kasvuun ja kehitykseen, terveisiin ja harmonisiin ihmissuhteisiin sekä kykyyn omaksua ja nauttia kaikesta elämässä, riippumatta siitä mitä eteen tulee.

Tämän lähestymistavan avulla voimme löytää mielenrauhamme uudelleen, sekä kasvavan aidon onnen, kestävyyden ja joustavuuden tunteen jokapäiväistä elämäämme varten.

Aikataulu 

 • Saapuminen klo 10:45
 • 1. sessio klo 11-12:30
 • Tee/lounastauko 12:30-13:15 (voit varata mukaasi kasvisruokavalion purtavaa)
 • 2. sessio klo 13:15-14:30

Varaa paikkasi viimeistään 6. lokakuuta 30. syyskuuta mennessä (varausaikaa lisätty). Tervetuloa!

Mieli kuin kirkas taivas

Me kaikki tiedämme, että mielemme määrää suuresti kokemuksemme päivästämme, elämästämme. Meillä on hyvä päivä, jos mielemme on hyvässä tilassa. Jos mielemme ei ole hyvässä tilassa, meillä ei aina ole hyvä päivä. Mutta mikä meidän mielemme oikein on? Ja voimmeko muuttaa sen liittolaiseksi?

Tällä kurssilla tutkimme syvästi rentouttavaa ja syvästi parantavaa meditaatiota, joka tunnetaan nimellä ”Mielen kirkkaus” – meditaatio. Tämä meditaatio tutustuttaa meidät oman mielemme selkeään, kirkkaaseen ja rauhalliseen – taivaan kaltaiseen – luonteeseen.

Tutkimme tämän harjoituksen monia henkisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin hyötyjä. Sen lisäksi, että luontevasti kehitämme muistavuuttamme (mindfulness), tarkkaavaisuuttamme ja keskittymiskykyämme, opimme myös päästämään irti mielen epäterveistä tavoista ja tuskallisista tunteista, kuten stressistä, ahdistuksesta, pelosta ja negatiivisesta ajattelusta.

Löydämme myös mielemme rajattoman luonteen ja potentiaalin kehittää hyviä ominaisuuksia, kuten rakkautta, myötätuntoa, viisautta, kärsivällisyyttä ja pelottomuutta.

Tällä tavalla löydämme kuinka kokea syvää sisäistä rauhaa, onnea ja joustavuutta muuttamalla mielemme suurimmaksi liittolaiseksi.

Aikataulu 

 • Saapuminen klo 10:45
 • 1. sessio klo 11-12:30
 • Tee/lounastauko 12:30-13:15 (voit varata mukaasi kasvisruokavalion purtavaa)
 • 2. sessio klo 13:15-14:30

Varaa paikkasi viimeistään 30. lokakuuta mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Pohjoismainen Dharmajuhla (englanninkielinen tapahtuma)

Enjoying the happiness of a pure mind
Meditations to transform our world
At this year’s Nordic Dharma Celebration, taking place in Copenhagen, we will learn the profound wisdom of karma. 

Buddha taught that all of our experiences are a result of our karma (which means “action”).  He taught that due to not understanding karma, in the past we performed negative actions, and these are the actual causes of our present problems and suffering.

At this event, together with people from the entire Nordic region, we will learn how to purify the mind of negative karma and how to create the causes of pure happiness. With this knowledge we can create the future we would like to inhabit and a happiness that lasts.  People of all faiths or no particular faith are welcome and no previous experience of meditation is required.

The Nordic Dharma Celebration includes teachings, meditations and the blessing empowerment of Vajrasattva, the Buddha of purification. An empowerment is a special guided meditation, where we receive the blessings of an individual Buddha. 

The teachings will be based upon what is known as the “four powers of purification” and we will also learn to recite Vajrasattva’s mantra.  These meditations bring many benefits for ourself, others and our world – including a more meaningful and enjoyable life.

Everyone is welcome to join this special event and celebration!

Dates, schedule, registration and contributions

The event takes place over the weekend Friday 11th to Sunday 13th November 2022 at Kadampa Meditation Centre, Copenhagen and will be taught principally by Gen Kelsang Dragpa who is a modern buddhist monk, the Resident Teacher at Kadampa Meditation Centre Oslo and the National Spiritual Director for the Nordic region. He was ordained in 1993 and has taught for many years in different centres in Europe. His teachings are very practical and easy to understand.

It is possible to attend for all or part of the event.   The schedule is

Friday 11/11/2219.00 – 20.30Introduction and teaching
   
Saturday 12/11/2208.30 – 9.30Meditation
 11.00 – 13.00Empowerment
 15.00 – 16.30Teaching
 19.00 – 20.00Wishfulfilling Jewel puja
   
Sunday 13/11/229.00 – 10.00Meditation
 11.00 – 12.30Teaching
 14.30 – 16.00Teaching

Registration for the event will open soon, but in the meantime if you have questions, you can contact us here.

Contributions towards the event are given below

Whole event550 DKK
Friday & Saturday375
DKK
Saturday & Sunday475
DKK
Saturday only325
DKK

Haluaisitko matkustaa tapahtumaan yhdessä? Ota yhteyttä: opettaja@sumatikirti.fi

Ikiaikainen parantava harjoitus

Buddhalainen ”Ottamisen ja antamisen” – meditaatioharjoitus on yksi tehokkaimmista menetelmistä sydämemme avaamisessa sekä henkisten ja fyysisten sairauksien parantamisessa.

Tällä muinaisella parantamistekniikalla on voima kehittää henkistä rauhaa ja onnellisuutta. Harjoitus on myös erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa saatamme tuntea olomme voimattomaksi, kun haluaisimme auttaa muita tai voittaa vastoinkäymisiä.

Tämän päiväretriitin aikana Lekmo Kelsang ohjaa näitä poikkeuksellisen hienoja meditaatioita rakkauden antamisesta ja kärsimyksen poistamisesta. Tällä tavoin osallistumme aktiivisesti negatiivisuuden poistamiseen maailmasta ja rakastavan ystävällisyyden levittämiseen. Tällä harjoituksella tuhoamme myös oman kärsimyksemme ja ongelmiemme lähteen ts. ego-tarrautumisen mielen, puhdistamme sairautemme ja lisäämme henkistä voimaamme.

Tämän retriitin lopussa olet tutustunut tähän harjoitukseen tai syventänyt harjoitustasi siitä ja ymmärrät kuinka voit käyttää näitä meditaatioita jokapäiväisessä elämässäsi hyödyttääksesi sekä itseäsi että muita.

Aikataulu 

 • Saapuminen klo 09:45
 • 1. sessio klo 10-11:30
 • Lounastauko 11:30-12:30 (voit varata mukaasi kasvisruokavalion purtavaa)
 • 2. sessio klo 12:30-14:00
 • Teetauko klo 14:00-14:30
 • 3. sessio klo 14:30-16:00

Varaa paikkasi viimeistään 27. marraskuuta mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Syventävät opinnot

Perustaohjelma (engl. Foundation Program) on yksi kadampabuddhalaisuuden tarjoamista kolmesta opinto-ohjelmasta keskuksissa ympäri maailmaa.

Perustaohjelma (engl. Foundation Program) on yksi kadampabuddhalaisuuden tarjoamista kolmesta opinto-ohjelmasta kadampa-keskuksissa ympäri maailmaa. Kaksi muuta ovat ’yleisohjelma’ (engl. General Program, meillä mm. Nauti meditoinnista ja viikonloppukurssit kuuluvat tähän) ja ’opettajakoulutusohjelma’ (engl. Teacher Training Program). Näillä opinto-ohjelmilla on vuosisatoja taaksepäin ulottuva perinne, mutta ne on mukautettu modernin maailman ihmisille. Jokainen näistä ohjelmista on arvokas ja henkilö voi liikkua niiden välillä toiveidensa sekä olosuhteidensa mukaan. Nämä kolme ohjelmaa ovat kadampa-keskusten päätarjonta. Voit lukea niistä lisää täältä

Perustaohjelmassa opiskellaan läpi kuusi Geshe Kelsang Gyatso Rinpochen kirjaa. Ryhmä kokoontuu verkossa kolme kertaa kuukaudessa perjantai-iltaisin kuuntelemaan opetuksia tekstistä ja keskustelemaan tekstin merkityksestä, meditoimaan johtopäätöksiä ja opettelemaan kuinka soveltaa opetuksia jokapäiväiseen elämään. Säännöllinen johdonmukainen ryhmässä opiskelu on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi integroida Buddhan opetukset jokapäiväiseen elämään.

Perustaohjelmassa opiskelun tärkeimmät hyödyt ovat edistyminen hengellisellä polulla, kun ymmärrys ja kokemus dharmasta (Buddhan opetuksista) kasvaa, mieli ja elämä paranee, viisautemme ja myötätuntomme lisääntyvät ja pystymme paremmin auttamaan muita.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ole ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse Lekmo Kelsangiin osoitteeseen opettaja@sumatikirti.fi

Voit keskustella hänen kanssaan, että olisitko valmis aloittamaan perustaohjelmassa, (johon voi liittyä mukaan, vaikka se olisi jo käynnissä) vai olisiko yleisohjelma vielä tässä vaiheessa parempi vaihtoehto sinulle.

Opiskelemme englanninkielistä kirjaa, mutta pärjäät todennäköisesti pitkälle perusenglannilla. Asioita myös selitetään ja avataan suomeksi. Olemme aloittaneet Geshe Kelsangin teoksen The New Eight Steps to Happiness – the buddhist way of loving kindness Voit tutustua kirjaan tästä

 • Olet osa ryhmää, joten saat tukea ja opit toisilta.
 • Jäsennelty lähestymistapa oppimiseen, käyden läpi yhtä kirjaa kerrallaan.
 • Valmistaudut jokaiselle tunnille lukemalla ja pohtimalla etukäteen sovittuja sivuja.
 • Priorisoit osallistumisen jokaiselle tunnille, jotta voimme edistyä ryhmänä.
 • Saat pääsyn tuntien jälkitallenteisiin.
 • Osallistut joko etänä TAI kasvokkain.
 • Vähintään 15-20 minuuttia keskusteluja kullakin tunnilla.
 •  Säännöllinen erillinen keskustelutunti.

Rauhallisen olemisen Podcast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vastauksia

Usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset

Ei tarvitse. Kuka tahansa voi oppia meditaation perusteet ja kokea sen hyödyt. Buddhalaisuus on ei-evankelinen uskonto. Buddhalaiset kunnioittavat kaikkia ihmisiä ja auttavat mielellään kaikkia riippumatta siitä, kuuluvatko he johonkin toiseen uskoon tai ei. Voit ottaa opetuksista käyttöösi juuri sen verran, kuin mitä tunnet tarvitsevasi ja minkä koet hyödyllisenä.

Meditaatio on tutustumista mielemme hyveeseen. Hyveitä ovat mielentilat kuten rauhallisuutemme, ystävällisyytemme, toisten huomioon ottaminen, empatia, myötätunto ja viisaus. Meditaatio ei ole mystistä ja se on turvallista. Menetelmänä se on hyvin käytännöllistä mielen hallinnan opettelua. Opettelemme tunnistamaan, vähentämään ja poistamaan negatiiviset mielentilamme ja lisäämään positiivisia mielentilojamme, hyveitämme. 

Ei tarvitse. Tarvitset vain toiveen kehittää itseäsi ja elämäsi laatua.

Yleinen yksittäisen luennon rakenne on sellainen, että alussa teemme vähän hengitysmeditaatiota rauhoittaaksemme mieltämme enimmästä levottomuudesta. Sitten seuraa opetuspuhe, jonka jälkeen keskustellaan ja lopuksi vielä meditoidaan illan aiheesta. Meditaatiot ovat ohjattuja.

Kyllä! Voit vapaasti tulla mukaan milloin haluat. Koko sarjaan osallistuminen on erittäin hyödyllistä, koska jokainen luento rakentuu edellisen varaan. Jokainen luento opetetaan kuitenkin siten, että jos osallistut vain yhdelle tunnille, hyödyt siitäkin.

Useimpien iltaluentojen hinta on 5-10€ kerta. Koko kurssin voi ostaa kerralla ennen sen alkamista ja tämä tuo ison säästön. Viikonlopputapahtumissa hinnat vaihtelevat. Pidämme myös paljon ilmaisia yleisöluentoja. Syventävissä opinnoissa kuukausimaksu on 25€ kuukaudessa ja ympärivuotinen, mikä auttaa tukemaan keskusta. Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä kurssimaksut ovat tärkein tulonlähde ja mahdollistavat toiminnan jatkumisen ja kehittymisen. Näin yhä useampi saa mahdollisuuden päästä vahvistamaan hyveellisiä mielentilojaan. Keskus toimii vapaaehtoisten voimin.

Et mitään, mutta jos haluat tehdä muistiinpanoja, ota kynä ja muistilehtiö mukaan.

Erikoisvaatteita ei tarvita. Tulet vain sellaisena kuin olet.

Vaikka buddhalaisuus ilmestyi ensimmäisen kerran Intiassa yli kaksi ja puoli tuhatta vuotta sitten, sillä on ajaton ja universaali merkitys. Lyhyesti sanottuna Buddha selitti, että kaikki ongelmamme johtuvat hämmentyneestä ja negatiivisesta mielentilasta. Hän opetti menetelmiä vapauttaa mielemme näistä tuhoisista tiloista, siten oivaltaen todellisen onnen ja täyttymyksen. Nämä menetelmät toimivat kaikille mielille, missä tahansa maassa, missä tahansa iässä.

Buddhalaiset pitävät kaikkia Buddhia ja Bodhisattvoja täydellisinä oppaina, esikuvina ja roolimalleina. Siksi he luonnollisesti kehittävät heihin luottamusta ja luottavat heihin hengellisinä oppaina. Luottamus rakentuu loogisiin syihin eivätkä buddhalaiset usko korkeampaan voimaan, joka voisi joko tuomita tai vapauttaa, vaan ottavat vastuun omasta mielestään niin kärsimyksen kuin onnellisuudenkin luojana. Buddhalaiset löytävät inspiraationsa ja voimansa mielensä kehittämiseen sekä Buddhien läsnäolon kokemiseen; meditaation, rukouksen ja erilaisten rituaaliharjoitusten avulla. 

New Kadampa Traditon eli NKT (suom. Uusi kadampa perinne) on globaalia buddhalaisuutta ja omaa modernin lähestymistavan buddhalaisuuteen. Aivan kuten tiibetiläiset omaksuivat luottavaisesti suurten intialaisten mestareiden heille opettamia harjoituksia ja mukauttivat ne omaan kulttuuriinsa, samoin Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche – joka on Uuden Kadampa-perinteen perustaja ja opettajamme – rohkaisee ihmisiä kaikista etnisistä taustoista omaksumaan Buddhan viisauden ja myötätunnon sekä soveltamaan sitä käytäntöön tavalla, joka sopii heidän kulttuuriinsa.

logo-valkoinen-sumatikirti-2021png

Tapahtumakalenteri

Tapahtuma-kalenteri

lokakuu 2022

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Events for 30th syyskuu
Events for 1st lokakuu
No Events
Events for 2nd lokakuu
No Events
Events for 3rd lokakuu
No Events
Events for 4th lokakuu
No Events
Events for 5th lokakuu
No Events
Events for 6th lokakuu
No Events
Events for 7th lokakuu
Events for 8th lokakuu
No Events
Events for 9th lokakuu
No Events
Events for 10th lokakuu
No Events
Events for 11th lokakuu
No Events
Events for 12th lokakuu
No Events
Events for 13th lokakuu
No Events
Events for 14th lokakuu
Events for 15th lokakuu
No Events
Events for 16th lokakuu
No Events
Events for 17th lokakuu
No Events
Events for 18th lokakuu
No Events
Events for 19th lokakuu
No Events
Events for 20th lokakuu
No Events
Events for 21st lokakuu
No Events
Events for 22nd lokakuu
No Events
Events for 23rd lokakuu
No Events
Events for 24th lokakuu
No Events
Events for 25th lokakuu
No Events
Events for 26th lokakuu
No Events
Events for 27th lokakuu
No Events
Events for 28th lokakuu
Events for 29th lokakuu
No Events
Events for 30th lokakuu
No Events
Events for 31st lokakuu
No Events
Events for 4th marraskuu

lokakuu 2022

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Syventävät meditaatio-opinnot
18:00 - 19:30
Olemme aloittaneet etänä Zoom -palvelussa 11.2.2022! Opettajana: Lekmo Kelsang Perjantaisin klo 18-19:30 (rytmi: 3 perjantailuentoa/1 viikko taukoa) Huom. kesätauko alkaa 17.6. jälkeen Hinta: 25€/kuukausi Perustaohjelma (engl. Foundation Program) on yksi kadampabuddhalaisuuden tarjoamista kolmesta opinto-ohjelmasta kes , ...
8
9
10
11
12
13
14
Syventävät meditaatio-opinnot
18:00 - 19:30
Olemme aloittaneet etänä Zoom -palvelussa 11.2.2022! Opettajana: Lekmo Kelsang Perjantaisin klo 18-19:30 (rytmi: 3 perjantailuentoa/1 viikko taukoa) Huom. kesätauko alkaa 17.6. jälkeen Hinta: 25€/kuukausi Perustaohjelma (engl. Foundation Program) on yksi kadampabuddhalaisuuden tarjoamista kolmesta opinto-ohjelmasta kes , ...
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Syventävät meditaatio-opinnot
18:00 - 19:30
Olemme aloittaneet etänä Zoom -palvelussa 11.2.2022! Opettajana: Lekmo Kelsang Perjantaisin klo 18-19:30 (rytmi: 3 perjantailuentoa/1 viikko taukoa) Huom. kesätauko alkaa 17.6. jälkeen Hinta: 25€/kuukausi Perustaohjelma (engl. Foundation Program) on yksi kadampabuddhalaisuuden tarjoamista kolmesta opinto-ohjelmasta kes , ...
29
30
31
1
2
3
4
5
6