Kevään ohjelma ja uudistuneet verkkosivut

Sumatikirtin kevään 2018 ohjelma on valmistunut, ja samalla myös keskuksemme verkkosivut ovat uudistuneet.

Kevään ohjelma

Ohjelmaa on runsaasti! Yleisiä kursseja on nyt kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin. Maanantaisin taas on viikoittainen Hetki rauhaa -meditaatio. Sunnuntaisin puolestaan järjestetään kaksi kertaa kuussa työpajoja ja retriittipäiviä.

Perustaohjelma jatkuu tiistaisin. Kaikki siitä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Pujia järjestetään useita kertoja kuukaudessa.

Tarkat tiedot kevään ohjelmasta löydät Ohjelma-sivulta.

Uudistuneet verkkosivut

Keskuksen verkkosivut ovat myös uudistuneet. Jatkossa Sumatikirtin sivut löytyvät siis osoitteessa https://sumatikirti.fi/

Vanha meditoi.com-osoite on käytössä vielä toistaiseksi ainakin keskuksen sähköpostiosoitteissa, ja myöhemminkin se on mahdollisesti vielä promootiokäytössä.

Uuden sivuston keskeisiä uudistuksia ovat esimerkiksi meditaatiota käsitteleivä kirjoituksia sisältävä ja uutisia blogi. Voit perinteisemmän uutiskirjeen lisäksi tilata myös blogin artikkelit halutessasi sähköpostiisi.

Toinen uudistus on kalenteri, joka löytyy Ohjelma-sivun alusta. Jos käytät sähköistä kalenteria, voit myös tilata kalenterin, jolloin keskuksen tapahtumat päivittyvät automaattisesti omaan kalenteriisi.

Tervetuloa Sumatikirti kadampabuddhalaiseen keskukseen vuonna 2018!