Iltatunnit

Marraskuu:

Tämä kurssi on peruttu. Mahdollisesti kurssista on tulossa tiivistetty kooste lähiaikoina. Seuraathan sivustoa!

TASAPAINOINEN HALLITTU MIELI

Keskiviikkoisin klo 18-19
Kerhotila Kajuutta, Selkämerenkatu 10, Ruoholahti
Opettajana: Lekmo Kelsang

Marraskuussa on mustaa? Melankolista ja masentavaa? Kokeilemmekin nyt hyödyntää tätä pimeyttä ja hidastaa tahtiamme, jotta voimme vetäytyä sisäänpäin. Hoidamme tällä kurssisarjalla mieltämme kevyemmäksi pimeydestä huolimatta, tasapainoisemmaksi pimeydestä huolimatta ja yleisesti harjoittelemme tuntemaan mieltämme syvemmin. Olkoon tämä meille retriittityyppinen kuukausi, jolloin opimme mielenhallinnan kallisarvoisuuden.

Lekmo selittää kuinka ulkoiset haasteet ovat arvokkaimpia opettajiamme ja kuinka meistä ei tule vahvaa, kun asiat menevät hyvin, vaan, kun ne menevät huonosti. Siispä, kun asiat menevät vaikeiksi, ei mielemme tarvitse mennä mustaksi, jos osaamme vähän hallita sitä.

Ulkoisten olosuhteiden ei tarvitse määritellä sitä, kuinka voimme sisäisesti, mutta tähänkin tarvitaan vuosien harjoittelua, mutta se kannattaa. Kurssilla kehitämme luottamustamme ja voimaamme keskittyä myönteisiin ajatuksiin ja kykyämme pysyä niissä yhä pidempään. Saatamme jopa löytää itsemme tutkimasta syventyvää sisäistä rauhaamme, valoamme ja kirkkauttamme, vaikka ulkona olisi kuinka mustaa.

6.11. Poistamme sisäistä meteliä ja melankoliaa
13.11.
Kehitämme sisäistä voimaa ja rohkeutta

20.11. Opimme arvostamaan haasteitamme
27.11.
Rentoudumme meditaatioon

Voit ostaa koko kurssin tai yhden illan. Tervetuloa!

Hinnat & maksu