Ilmaisluennot

Tulossa ilmaisluento:

Kulttuuritalo Laikku, alakerran luentosali
Keskustori 4, Tampere

Lauantaina 11. tammikuuta 2020
Klo 14-15:30
Luennoi: Lekmo Kelsang

Meditaatio: mitä se on?

Meditaatio on helppoa ja rentouttavaa sekä siitä on todistetusti monenlaista hyötyä, mutta mitä se itseasiassa on ja kuinka oikein meditoidaan? Onko se muutakin kuin vain sitä, että suljemme silmät ja olemme hiljaa? Mitäs teemme äänille ja muille ärsykkeille? Entäs haaveilulle?

Älä huoli. Tervetuloa mukaan tutustumaan asiaan. Lekmo Kelsang paneutuu tällä ilmaisluennolla kertomaan meditaatiosta yleisesti ja siitä kuinka teemme meditaatiostamme tehokasta ja nautittavaa. Hän luennoi ja ohjaa meditaation, joten opit nopeasti perusteet ja lähdet kotiin uusien työkalujen kanssa, joilla voit aloittaa oman meditaatioharjoituksesi.

Kelsang Lekmo on pääasiallinen meditaatio-opettaja Suomen Sumatikirti kadampabuddhalaisessa keskuksessa. Hän on Geshe Kelsang Gyatson buddhalaisnunnaksi Englannissa vuonna 2007 vihkimä suomalaisoppilas. Lekmon tyyli opettaa on lempeä ja rauhallinen. Hän tuo aina opetuksissaan esiin meissä piilevät mahdollisuudet, koska on myös itse kokenut opetusten ja meditaation tarjoaman muutosvoiman. Hän jakaa Buddhan selkeitä ja syvällisiä neuvoja, arkeen sovellettavin ja käytännöllisin esimerkein.

Lämpimästi tervetuloa!

Löydä perille