Helsingin viikonloppukurssit

UUSI VUOSI, UUSI SINÄ!
Päiväkurssi

Sunnuntaina 19.1. klo 10-15
Pieni Merihevonen, Kapteeninkatu 11 G (sisäpiha), Ullanlinna
Opettajana: Lekmo Kelsang

Uusi vuosi symboloi uutta mahdollisuutta.

Me toivomme muuttuvamme ja toivomme elämämme menevän parempaan suuntaan, mutta jotta se tapahtuisi meidän tarvitsee yhtyä mielessämme olevaan potentiaaliin.

Buddhalaisen meditaation syvälliset muutoksen työkalut, antavat meille kyvyn tulla haluamaksemme persoonaksi: vahvemmaksi, varmemmaksi, ystävällisemmäksi, rakastavammaksi, rauhallisemmaksi ja onnellisemmaksi.

Tämän päiväkurssin aikana kokenut buddhalaisnunna Kelsang Lekmo perehtyy siihen kuinka voimme buddhalaisella meditaatiolla yhtyä mielemme syvällisiin ulottuvuuksiin. Tämä yhteys antaa meille kyvyn muuttua syvällisesti ja tulla haluamaksemme persoonaksi.

Aikataulu:
10-11:15 Osa 1. Ei paniikkia, ei katastrofia!
11:15-12:15 Lounastauko (voit varata mukaan kasvisruokaa, sillä tilassa on pieni keittonurkka). Ullanlinnassa on myös lounaspaikkoja!
12:15-13:30 Osa 2. Mieli ja sen potentiaali
13:30- 14:20 Kahvitauko ja ulkoilua
14:20-15 Sydämeni kultaa-harjoitus

Varaathan ystävällisesti paikkasi.

Varaa paikkasi

Tervetuloa!

 

SYDÄMENI KULTAA!
Harjoituksia kotiinpäin

Sunnuntaina 23.2. klo 10-15
Pieni Merihevonen, Kapteeninkatu 11 G (sisäpiha), Ullanlinna
Opettajana: Lekmo Kelsang

Tiedäthän sen tunteen, kun saavut kotiin raskaan stressaavan päivän jälkeen? Heität takkisi naulakkoon ja avaimet pöydälle. Huokaiset helpotuksesta, heittäydyt ehkä sohvalle ja nostat jalat pöydälle. Olet tullut kotiin! Siellä on rentous, rauha ja kaikki on hyvin.

Tämän kurssipäivän aikana päästämme irti stressaavista ajatuksistamme ja tuomme huomiomme sydämeen, jonka voimme ajatella olevan luonnollinen kotimme. Opettelemme meditaatioharjoituksin nauttimaan sen rauhasta ja rentoudesta, mutta erityisesti opettelemme arvostamaan tätä kultaista sydäntämme – arvostamaan itseämme.

Buddha vertasi luonnettamme kultaan. Vaikka välilllä kokisimme kuinka kamalia tunteita ja ajatuksia tahansa, silti tämä kultainen sydän pysyy tuhoutumattomana ja sen potentiaali on loputon. Kun huomiomme lepää siellä, koemme rauhaa, rentoutta, ystävällisyyttä ja lämpöä, rakkautta ja myötätuntoa. Tervetuloa kotiin!

Varaathan ystävällisesti paikkasi.

Varaa paikkasi

Tervetuloa!