Retriitit

Keskittymisretriitti:
Syvä seesteisyys
12.–16.10.2018 Lapjärvellä

Lapjärvellä pidettävä keskittymisretriitti antaa mahdollisuuden syventää meditaatioharjoitustamme ohjatusti vanhan kyläkoulun idyllissä. Retriitti tarjoaa tauon arjen rutiineista, jotta voimme löytää tyyneyttä ja rauhaa sisältäpäin merkityksellisiin ajatuksiin keskittymällä.

Retriitille voi osallistua viikonlopuksi (pe–su 12.–14.10.2018) tai koko retriitin ajaksi (pe–ti 12.–16.10.2018).

Painotamme keskittymisen voimaa mindfulnessin ja tarkkaavaisuuden avulla, viettäen aikaa myös hiljaisuudessa säännöllisiin ohjattuihin sessioihin tukeutuen. Hiljaisuuden jakso luo meille kauniin tilan päästä syvemmälle harjoituksessamme, ja hiljaisuudessa yhteys myös toisiin osallistujiin syvenee luonnostaan.

Keskittymisemme voimaa kasvattamalla saamme mielemme hallintaan. Kun osaamme keskittyä, voimme tuntea itsemme rauhalliseksi ja tyytyväisiksi, ja tämän kokemuksen voimme tuoda mukanamme takaisin arkeemme.

Retriitti toteutuu yhteisöllisissä tunnelmissa yhdessä ruokaillessa, saunoessa ja salissa meditoidessa. Aikaa on myös itsekseen kannon nokassa istuskeluun, mietiskelyyn ja kävelyllä käymiseen.

Retriittipaikka

Lapinjärvi

Retriittipaikkana on Lapjärven juhla ja majoitus Miehikkälässä. Tarkka osoite on Lapjärventie 390, 49660 Pyhältö (osoite kartalla). Retriittipaikka on järven rannalla, ja perinteinen puusauna lämmitetään lauantaina illalla.

Majoitus

Majoitus

Majoitus tapahtuu yhteismajoituksessa. Miehille ja naisille on omat huoneet (miehille 4 hengen huone ja naisille 10 hengen huone). Omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan.

Kyyti

Jos kyytiä tarvitsevia on useampia, vuokraamme auton. Tällöin auton vuokraamisen kustannukset jakautuvat kyytiin osallistuvien kesken. Jos tarvitset kyytiä, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos sinulla taas on auto ja haluaisit tarjota kyydin (ja jakaa kustannuksia), kerro siitäkin ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta

1) pe–su 180 euroa / 150 euroa (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja Perustaohjelman jäsenet)
2) pe-ti 250 euroa / 200 euroa (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja Perustaohjelman jäsenet)

Tiedustelut

Jos sinulla on jotain kysyttävää retriittiin liittyen, ota epäröimättä yhteyttä osoitteeseen: info@sumatikirti.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu retriitille 30.9.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella ja maksa tuohon päivään mennessä myös osallistumismaksu keskuksen tilille FI24 1820 3000 0397 92.

Olen työtön, opiskelija, eläkeläinen tai Perustaohjelman jäsen